Σε... συναγερμό οι Ουόριορς με τον Στεφ Κάρι - Ποια τα δεδομένα ενόψει regular season

Στεφ Κάρι

i

© Warriors X account

Σε... συναγερμό οι Ουόριορς με τον Στεφ Κάρι - Ποια τα δεδομένα ενόψει regular season

Χρήστος Τσάλτας 09:38 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 19.10.2024

Ο Στεφ Κάρι δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς, λόγω ενός τραυματισμού στο δάχτυλο.

Το τελευταίο pre seaon παιχνίδι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είχε μια ηχηρή απουσία για τον Στιβ Κερ. Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας από την Bay Area, ο Στεφ Κάρι δεν πάτησε παρκέ, με τον έμπειρο προπονητή να τον αφήνει εκτός δράσης.

Ο λόγος της απόφασής του ήταν ένας τραυματισμός στο δάχτυλο, που τον ενοχλούσε τις προηγούμενες μέρες και μάλιστα οδήγησε τον 36χρονο σταρ στο να δέσει το χέρι του σε εκείνο το σημείο. Ο ίδιος πάντως ξεκαθάριζε πως δεν ένιωθε πόνο τις προηγούμενες μέρες και μάλιστα πήρε κανονικά μέρος στα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Ήττα για τους πρωταθλητές Σέλτικς στο τελευταίο φιλικό πριν τα... επίσημα - Τα αποτελέσματα της preseason (vids)
NBA

08:45 - 16.10.2024

Ήττα για τους πρωταθλητές Σέλτικς στο τελευταίο φιλικό πριν τα... επίσημα - Τα αποτελέσματα της preseason (vids)

Επτά ματς διεξήχθησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/10) στην preseason του NBA και οι Μπόστον Σέλτικς έκλεισαν τον κύκλο των ανεπίσημων αγώνων με μία ήττα στο Τορόντο από τους Ράπτορς (119-118). Οι Λέικερς και ο ΛεΜπρόν ηττήθηκαν στο Λ.Α. από τον Στέφεν Κάρι και την... παρέα των Ουόριορς. Οριακές νίκες για Τζαζ, Χιτ, Νικς, βαριά ήττα στο Ντένβερ για τους Νάγκετς που χωρίς τον Γιόκιτς δεν αντιστάθηκαν στους Θάντερ.

Σε αυτή τη φάση και με δεδομένο πως η regular season απέχει μόλις λίγες μέρες από την έναρξή της, ο Κερ πήρε την απόφαση να μην ρισκάρει με την κατάσταση του καλύτερου και πιο σημαντικού παίκτη του ρόστερ του και έτσι του έδωσε ανάσες, σε ένα παιχνίδι που οι «πολεμιστές» είχαν πολύ εύκολο έργο, επικρατώντας με 132-74 των Λέικερς στο Chase Center.

Όσον αφορά τον Κάρι, εκείνος αναμένεται να δώσει το παρόν κανονικά στο πρώτο παιχνίδι της regular season, την ερχόμενη εβδομάδα, απέναντι στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, λύνοντας πολλά προβλήματα στο παιχνίδι της ομάδας του.

Εξάλλου και ο Στιβ Κερ μιλώντας για την κατάσταση του ηγέτη της ομάδας παραδέχτηκε πως «πάντα υπάρχει μια ανησυχία όταν ο Στεφ χρειάζεται να κάνει μια εξέταση. Ο Στεφ είναι Στεφ και όλοι ξέρουμε πόσο πολύτιμος είναι για εμάς. Όταν μάθαμε ότι ήταν αρνητική η μαγνητική υπήρξε ηρεμία, αλλά πάντα όταν μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία αυτό είναι ανησυχητικό».

Συν τοις άλλοις, ο Κάρι υποβλήθηκε σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, με τα αποτελέσματα να μην δείχνουν πρόβλημα, κάτι που επιτρέπει στον Κερ να τον ρίξει στο παρκέ ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σε μια σεζόν που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ένα από τα βασικά ζητήματα θα είναι η κατάσταση του Στεφ Κάρι, με τον Κερ να θέλει τον ηγέτη του όσο το δυνατόν πιο «φρέσκο» καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που ξεκινάει άμεσα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!