Μέγας είσαι Κάρι και θαυμαστές οι... βόμβες σου: Το ρεσιτάλ 42 πόντων του ηγέτη των Ουόριορς (vid)

Στεφ Κάρι

i

@Photo by Dylan Buell/Getty Images

Μέγας είσαι Κάρι και θαυμαστές οι... βόμβες σου: Το ρεσιτάλ 42 πόντων του ηγέτη των Ουόριορς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 09:47 - 09.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 14.08.2024

Σεληνιασμένος Στεφ Κάρι στην Ιντιάνα, με τον ηγέτη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς να «βομβαρδίζει» το καλάθι των Πέισερς με 42 πόντους και 11 τρίποντα στην εκτός έδρας νίκη των «πολεμιστών».

Το roadtrip των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στην Ανατολή έχει φέρει αποτέλεσμα στα τελευταία παιχνίδια, καθώς η ομάδα του Στιβ Κερ έχει χτίσει σερί. Έτσι, μετά τους Μπρούκλιν Νετς και τους Φιλσδέλφεια 76ερς και οι Ιντιάνα Πέισερς έπεσαν στο καναβάτσο από τον Στεφ Κάρι και την παρέα του.

Ο ηγέτης των Ουόριορς έχει πάρει τα πράγματα προσωπικά το τελευταίο διάστημα και κάνει τη μία μεγάλη εμφάνιση μετά την άλλη, έχοντας μπει σε beast mode. Τρανό παράδειγμα η εμφάνιση στην Ιντιανάπολις, λίγες μόλις μέρες πριν από την διεξαγωγή του All Star Game, στο οποίο και θα συμμετέχει ως παίκτης της Team West.

Το κοινό που βρέθηκε στο Gainbridge Fieldhouse απόλαυσε μια ακόμα μεγάλη παράσταση από τον καλύτερο σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πράξη. Το κοντέρ έγραψε 42 πόντους με 11/16 τρίποντα για τον Κάρι, ο οποίος διέλυσε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο την άμυνα της ομάδας του Ρικ Καρλάιλ.

Αποδεικνύοντας παράλληλα πως οι Ουόριορς θα πάνε όσο μακριά τους τραβήξει εκείνος και τη φετινή σεζόν.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε και όλη τη δράση της Παρασκευής