Δέδας: «Ήταν προσωπική μου κίνηση να έρθουν στη Χάποελ οι Καμπόκλο, Μότλεϊ και Μπέβερλι»

Στέφανος Δέδας

i

© InTime

Δέδας: «Ήταν προσωπική μου κίνηση να έρθουν στη Χάποελ οι Καμπόκλο, Μότλεϊ και Μπέβερλι»

Sportal newsroom 23:11 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 12.09.2024

Το δικό του σχόλιο για το φιλικό της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Άρη, αλλά και τις μεταγραφές της ομάδας έκανε ο Στέφανος Δέδας.

Φιλική επικράτηση της Χάποελ Τελ Αβίβ επί του Άρη στο «Nick Galis Hall» με 100-72. Οι Ισραηλινοί έκαναν σπουδαίες μεταγραφές το καλοκαίρι και στοχεύουν στην κατάκτηση του Eurocup, με τον Στέφανο Δέδα να τονίζει ότι οι προσθήκες των Μπέβερλι, Μότλεϊ και Καμπόκλο, έγιναν με προσωπικές του κινήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δέδα:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα ματς προπόνησης, ο Άρης θα είναι πολύ καλός και δυνατός και θα έχει μια παρόμοια σεζόν δυνατή όπως πέρσι».

Για το ρόστερ της Χάποελ: «Είναι κάτι που χτίζεται όλο το καλοκαίρι, δεν μου είπαν ξαφνικά, πάρε την ομάδα και έχεις μεγάλο μπάτζετ. Τα χρήματα που επενδύονται είναι πολλά για το Eurocup. Ότι κατέβηκαν επίπεδο κάποιοι παίκτες, όπως ο Μότλεϊ, ο Καμπόκλο και ο Μπέβερλι είναι προσωπική μου κίνηση, ήμουν ο άνθρωπος κλειδί για να πειστούν και να έρθουν.

Είναι δύσκολο να είμαστε φαβορί σε όλα τα παιχνίδια, θέλουμε να πάρουμε τα σκήπτρα από τη Μακάμπι και να φτάσουμε ως το τέλος στο Eurocup. H ομάδα στηρίζεται στην ένταση στη δύναμη, από όλα τα παιδιά. Έχουμε δύο πεντάδες με ενέργεια και θέλουμε σταθερότητα».

Για τη διαχείριση των παικτών: «Ήμουν μαζί τους και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι εύκολο ρόστερ. Όταν βλέπει ο Μπέβερλι ότι παλεύουν όλοι, το ίδιο θα κάνει και αυτός. Όλοι είναι στρατιώτες. Όταν επενδύεις σε παίκτες όπως ο Ουένραϊτ και ο Μπέβερλι και ο Καμπόκλο, είναι αμυντικοί παίκτες περισσότερο. Θέλουμε πολλή ενέργεια στην άμυνα. Βγήκε ο Ράγκλαντ με φάουλ, δεν με πείραξε».