Ο Στέφεν Κάρι διάβασε την αναφορά των σκάουτς όσο ήταν στο κολέγιο και απλά γέλασε: «Πολύ κάτω από τα στάνταρ του NBA, σουτάρει πάρα πολύ» (vid)

Ο Στέφεν Κάρι διάβασε την αναφορά των σκάουτς όσο ήταν στο κολέγιο και απλά γέλασε: «Πολύ κάτω από τα στάνταρ του NBA, σουτάρει πάρα πολύ» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:46 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 14.08.2024

Ένα έγγραφο από το 2008 με την αναφορά των «ειδικών» του μπάσκετ για την προοπτική του Στέφεν Κάρι στο ΝΒΑ, έπεσε στα χέρια του 35χρονου σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και «απάντησε» στα σχόλια με ένα χαμόγελο και μία... επική ατάκα!

Κατά... διαβολική σύμπτωση το scouting report από τον καιρό που έπαιζε στο Κολέγιο έπεσε στα χέρια του. Και ο Στέφεν Κάρι δεν δίστασε να το διαβάσει μπρος στην κάμερα, έτσι ώστε όλοι να θυμηθούν τι προέβλεπαν οι... ειδικοί για την καριέρα του, όταν (και άμα) έφθανε στο επίπεδο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με τα τέσσερα δακτυλίδια του πρωταθλητή (2015, 2017, 2018, 2022) στη συλλογή του, λογίζεται από όλους τους νουνεχής ανθρώπους -κανενός εξαιρουμένου- ως ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών. Είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι του μπάσκετ εντός και εκτός συνόρων και ο μόνος που έχει ευστοχήσει σε περισσότερα από 3.000 τρίποντα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τα 4.000. Προς το παρόν έχει... περιοριστεί στα 3.681, αφήνοντας τον Ρέι Άλεν στη δεύτερη θέση με 2,973 και με μία τεράστια απόσταση μεταξύ τους ήδη! 

Τον καιρό όμως, που αγωνιζόταν στο πανεπιστήμιο του Ντέιβιντσον και παρά το γεγονός ότι το καθοδήγησε μέχρι την τελική φάση του NCAA (το 2008), κυρίως με τα μακρινά του σουτ, το σύνολο των σκάουτς στις επίσημες αναφορές τους έγραφαν όλα όσα από το επίσημο έγγραφο του 2008 διάβασε τώρα, μερικά χρόνια αργότερα, ο ίδιος ο Στέφεν Κάρι

«Πολύ κάτω από τα NBA στάνταρς σε εκρηκτικότητα και αθλητικά προσόντα» και αυτή ήταν απλώς η πρώτη πρόταση που διάβασε ο 35χρονος πλέον, σούπερ σταρ και συνέχισε ακάθεκτος: «Είναι κοντός για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ, γεγονός που δεν θα τον βοηθήσει ώστε να μπορέσει να μαρκάρει τους αντιπάλους στο επόμενο επίπεδο. Γενικά στην άμυνα πάσχει σε μεγάλο βαθμό. Στην επίθεση χρησιμοποιεί τα σκριν για να σουτάρει και πολλές φορές εκβιάζει προσπάθειες».

Σε όλα αυτά ο Κάρι απάντησε με χαμόγελο, αλλά και με μία πρόταση που αποδεικνύει πόσο ξεχωριστός είναι... 

O Κουάι Λέοναρντ πονάει, ίσως χάσει το All-Star Game και ο Σαμπόνις περιμένει τα... νέα
NBA

09:59 - 14.02.2024

O Κουάι Λέοναρντ πονάει, ίσως χάσει το All-Star Game και ο Σαμπόνις περιμένει τα... νέα

Μία αντικατάσταση είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο ρόστερ των επίλεκτων της Δύσης για το All-Star Game. Ο Κουάι Λέοναρντ των Κλίπερς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Ντομάντας Σαμπόνις των Κινγκς ίσως μπει από το... παράθυρο στην μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ.

«Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι ευχαριστώ για το κίνητρο που μου δώσατε και την έμπνευση για να κάνω όλα όσα το χαρτί αυτό αναφέρει πως δεν μπορώ να κάνω», κατέληξε. 

Tags: