Ο Στέφεν Κάρι ανοίγει μαγαζί στην Κίνα για να πουλάει ρούχα και παπούτσια!
i

Στέφεν Κάρι / © IMAGO

Ο Στέφεν Κάρι ανοίγει μαγαζί στην Κίνα για να πουλάει ρούχα και παπούτσια!

Γιώργος Γαβριλάκης 11:21 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 06.09.2024

Ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στέφεν Κάρι, τις επόμενες μέρες θα μεταφερθεί στην Κίνα για την προώθηση των νέων του προϊόντων αθλητικής ένδυσης, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει και το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης σε πόλη της απέραντης ασιατικής χώρας.

Κι ενώ ο Στέφεν Κάρι με τη νέα επέκταση του συμβολαίου του με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έγινε ο δεύτερος παίκτης -μετά τον ΛεΜπρόν Τζέιμς- στην ιστορία του NBA που σπάει το... φράγμα του μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων σε συμβόλαια με την ομάδα του, είναι ήδη... δισεκατομμυριούχος.

Άλλωστε, τα εισοδήματα του, όπως και όλων των σούπερ σταρ του «μαγικού πλανήτη» δεν... περιορίζονται από τις καταθέσεις των Ουόριορς. Έχει ποικιλία στις επιχειρηματικές του δράσεις, ενώ διαθέτει και την δική του φίρμα, ονόματι Curry Brand, που ετικετάρεται από την εταιρεία Under Armour.

O Νίκολα Γιόκιτς σταμάτησε να φοράει... αμερικανιές και κάνει δουλειές με την Κίνα
NBA

10:44 - 24.12.2023

O Νίκολα Γιόκιτς σταμάτησε να φοράει... αμερικανιές και κάνει δουλειές με την Κίνα

Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος παίκτης του ΝΒΑ, που εγκαταλείπει τις συνεργασίες με τις παραδοσιακές δυνάμεις και κάνει Deal με εταιρεία της Κίνας. Ο Νίκολα Γιόκιτς όμως, είναι ο πρωταθλητής και MVP των τελικών και η απόφασή του να εγκαταλείψει τον κολοσσό της Nike και να φοράει πλέον παπούτσια της 361° προκάλεσε αίσθηση. Η απόφασή του όμως, έχει λογική και προοπτική...

Πλέον, είναι έτοιμος να ανοίξει το δικό του κατάστημα πώλησης των προϊόντων του. Κάτι που έχει κάνει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα καταστήματα Antetokounbros και υπάρχουν δύο καταστήματα στην Αθήνα: Ένα στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και ένα στην Έρμου. Για τον Κάρι το επιχειρηματικό άνοιγμα είναι μεγαλύτερο καθώς το δικό του μαγαζί θα βρίσκεται στην Τσενγκντού της Κίνας. Μία πόλη με τεράστια δυναμική στο αγοραστικό κοινό, στην οποία άλλωστε κατοικούν πάνω από 22 εκατομμύρια άνθρωποι.

Τις επόμενες μέρες ο 36χρονος σταρ θα ταξιδέψει στην Ασία, στο πλαίσιο της προώθησης κυρίως του νέου του παπουτσιού (Curry) και μαζί με τους συνεργάτες του θα κάνει τα τελευταία κανονίσματα για το πότε θα ανοίξει το κατάστημα και πότε θα γίνουν τα εγκαίνια.

«Το μπάσκετ είναι παντού και θέλουμε να είμαστε κι εμείς παντού», είπε ο Κάρι όταν ρωτήθηκε για την ανάπτυξη και τους στόχους της Curry Brand. «Και είμαι ενθουσιασμένος που θα ανοίξουμε το πρώτο ματς κατάστημα στην Κίνα. Είμαι έτοιμος για το ταξίδι και για ολόκληρη την εμπειρία του. Θέλω να μάθουν όλοι τι σημαίνει αυτό το λογότυπο και τι σημαίνει Curry Brand», κατέληξε ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία του μπάσκετμπολ.

Μαζί του στο ταξίδι θα είναι και ο ΝτιΆρον Φοξ των Σακραμέντο Κινγκς, ο οποίος επίσης συνεργάζεται με την Under Armour και ναι μεν δεν έχει ακόμα το δικό του κατάστημα, αλλά έχει πλέον το πρώτο παπούτσι με την υπογραφή του: Το The Fox 1, που επίσης θα προωθήσει στην Κίνα.