Ο Στέρλινγκ Μπράουν αστόχησε... ολομόναχος σε λέι-απ (vid)

Ο Στέρλινγκ Μπράουν αστοχεί σε λέι-απ στο Παναθηναϊκός-Παρτιζάν

Ο Στέρλινγκ Μπράουν αστόχησε... ολομόναχος σε λέι-απ (vid)

Απόστολος Μαυράκης 23:19 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 21.09.2024

Ένα ιδιαίτερο... blooper χάρισε ο Στέρλινγκ Μπράουν στο πρώτο ημίχρονο του Παναθηναϊκός-Παρτιζάν για το «Παύλος Γιαννακόπουλος», αστοχώντας σε ελεύθερο λέι-απ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο, στα πλαίσια του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Την εν λόγω διοργάνωση παρακολουθούν από κοντά 35.000, με τους πράσινους να «σπάνε» πανευρωπαϊκό ρεκόρ «κομμένων» εισιτηρίων.

Νωρίτερα, η Αναντολού Εφές είχε εύκολο έργο κόντρα στην Μακάμπι Τελ-Αβίβ, επικρατώντας με το τελικό 89-66. Στον αγώνα που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη, μεταξύ του οικοδεσπότη Παναθηναϊκού και της Παρτιζάν, ο παίκτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Στέρλινγκ Μπράουν μας χάρισε ένα επικό... blooper!

Όπως μπορείτε να διακρίνετε και στο παραπάνω βίντεο, με λιγότερο από μισό λεπτό για την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, ο Στέρλινγκ Μπράουν υποδέχθηκε την μπάλα στα χέρια του έχοντας... ορθάνοιχτο γήπεδο μπροστά του. Ενώ όλοι νόμιζαν πως θα σηκωθεί για ένα απλό λέι-απ ή κάρφωμα, ο Μπράουν πήγε να κάνει κάτι... ενδιάμεσο και το «πλήρωσε».

Ο ίδιος μπερδεύτηκε τόσο πολύ που τελικά αστόχησε. Η μπάλα έπειτα παρέμεινε στα χέρια των Σέρβων, ωστόσο ο Μπράουν είχε χαρίσει ήδη την... φάση της χρονιάς!