Στη Μύκονο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα αδέλφια του (vid)
i

©printscreen

Στη Μύκονο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τα αδέλφια του (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:26 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 14.08.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με την οικογένεια του και τα αδέλφια του για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Μύκονος συνεχίζει να έχει την τιμητική της, καθώς αποτελεί τον νούμερο 1 καλοκαιρινό προορισμό για τους celebrities. 

Τελευταία άφιξη στο νησί των ανέμων ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ταξίδεψε στη Μύκονο, προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του, ενόψει της νέας σεζόν. 

Μάλιστα ο Έλληνας φόργουορντ δεν ήταν μόνος του στη Μύκονο. Συγεκριμένα μαζί του ήταν η οικογένεια του και τα αδέλφια του. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον Γιάννη κατά την βραδινή έξοδό του στα Ματογιάννια με μεγάλη αντροπαρέα, ανάμεσα τους και τα αδέλφια του, Θανάσης, Κώστας και Άλεξ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Greek Freak συνοδεύονταν από σωματοφύλακες.  

Υπενθυμίζεται ότι όπως σας έχει αποκαλύψει το Sportal ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και μπροστά του έχει δυο επιλογές. Η μια να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση (καθαρισμό) όπως συνέβη με τον αδερφό του Κώστα πριν από μερικές ημέρες και να μείνει εκτός και η άλλη να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή. Για τον λόγο αυτό, ίσως να μη συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Εθνική ειδικών συνθηκών και τι συμβαίνει με τον Παπαπέτρου (vids)
FIBA WORLD CUP

16:03 - 16.07.2023

Η Εθνική ειδικών συνθηκών και τι συμβαίνει με τον Παπαπέτρου (vids)

Στο δεύτερο μισό του Ιουλίου και περίπου ένα μήνα πριν το ταξίδι στη Μανίλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Εθνική μας ομάδα γνωρίζει για την απουσία του Κώστα Σλούκα, το πρόβλημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, την επιλογή νατουραλιζέ από τον κόουτς Ιτούδη, αλλά και τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου που μπορεί να τον αφήσει εκτός δράσης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει καταπονήσει πολύ το πόδι του με τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε στους Μπακς, γεγονός που παίζει ρόλο στην παρούσα φάση, καθώς ο Έλληνας σταρ θέλει να είναι σίγουρος για την υγεία του.