Στην Αλ Αχλί του Κατάρ ο Τουτζιαράκης

Σταύρος Τουτζιαράκης

i

©Intime

Στην Αλ Αχλί του Κατάρ ο Τουτζιαράκης

Χρήστος Τσάλτας 16:39 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 14.08.2024

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης τα βρήκε όλα με την Αλ Αχλί και στα 35 του χρόνια ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal έδωσε τα χέρια με την Αλ Αχλί.

Ο Έλληνας σέντερ που αγωνιζόταν στη Μεγαρίδα θα φύγει από τη χώρα μας και θα αναζητήσει την τύχη του στην ομάδα τoυ Κατάρ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Α1 όπως το Μαρούσι, η ΑΕΚ, η Κύμη, ο Προμηθέας Πατρών, ο Κολοσσός Ρόδου και ο Ιωνικός Νίκαιας. Το 2021 αγωνίστηκε στην Τρέπτσα, ομάδα του Κοσόβου, ενώ επέστρεψε στη χώρα μας αρχικά για την Ελευθερούπολη τη φανέλα της οποίας φόρεσε το 2022 και έπειτα για τη Μεγαρίδα στην οποία ήταν το τελευταίο διάστημα. Στο Κατάρ έχει αγωνιστεί ξανά, αφού το 2017 ήταν στην Αλ Σαντ της Ντόχας.

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι στο Sportal: «Δεν είμαστε ούτε στα μισά αυτού που θέλουμε να παίξουμε»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

14:55 - 22.10.2023

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι στο Sportal: «Δεν είμαστε ούτε στα μισά αυτού που θέλουμε να παίξουμε»

Η ΑΕΚ πήρε μια από τις πιο άνετες νίκες της σεζόν, ωστόσο ο Τζόρνταν ΜακΡέι ξεκαθάρισε, μέσω του Sportal, πως η Ένωση δεν βρίσκεται ούτε στο 50% του μπάσκετ που μπορεί να παίξει φέτος.

Πλέον, στα 35 του χρόνια ετοιμάζεται για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, το οποίο θα ανοίξει στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Αχλί...

Tags: