Στην... αντεπίθεση οι οπαδοί της Ζαντάρ: «Οι Σέρβοι τρέμουν, αν ο Αστέρας δεν εμφανιστεί παίρνουμε το ματς στα χαρτιά»

Στην... αντεπίθεση οι οπαδοί της Ζαντάρ: «Οι Σέρβοι τρέμουν, αν ο Αστέρας δεν εμφανιστεί παίρνουμε το ματς στα χαρτιά»

Sportal newsroom 12:33 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 14.08.2024

Οι οπαδοί της Ζαντάρ σήκωσαν το γάντι, μετά την ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα για την επίθεση των χούλιγκαν σε μέλη της αποστολής της ομάδας, στέλνοντας μήνυμα για το παιχνίδι της Κυριακής.

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στην Κροατία, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα σε Ζαντάρ και Ερυθρό Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν το βράδυ του Σαββάτου επίθεση από οπαδούς των Κροατών σε μέλη της αποστολής, χωρίς μάλιστα να υπάρξει κάποιου είδους πρόκληση ή να φορούν διακριτικά της ομάδας.

Για το λόγο αυτό μάλιστα και για την αποφυγή περαιτέρω έντασης, οι ιθύνοντες τον Αστέρα ζήτησαν από την ABA Liga να διεξαχθεί το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

Οι οπαδοί της Ζαντάρ σήκωσαν το γάντι και πέρασαν στην αντεπίθεση. Διότι κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο το βράδυ της Κυριακής, επισημαίνοντας πως αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν βγουν στο παρκέ για να αγωνιστούν, τότε η ομάδα τους θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.

«Έχουν απομείνει 2.861 εισιτήρια προς πώληση! Το γήπεδό μας θα γεμίσει! 9.000 οπαδοί σε μια κολασμένοι ατμόσφαιρα για τον Ερυθρό Αστέρα που τρέμει! Αν οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα δεν εμφανιστούν, περιμένουμε το παιχνίδι να πάει στη Ζαντάρ με σκορ 30-0», ανέφερε η ανακοίνωση των οπαδών της Ζαντάρ.

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στην Κροατία, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα σε Ζαντάρ και Ερυθρό Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν το βράδυ του Σαββάτου επίθεση από οπαδούς των Κροατών σε μέλη της αποστολής, χωρίς μάλιστα να υπάρξει κάποιου είδους πρόκληση ή να φορούν διακριτικά της ομάδας. Για το λόγο αυτό μάλιστα και για την αποφυγή περαιτέρω έντασης, οι ιθύνοντες τον Αστέρα ζήτησαν από την ABA Liga να διεξαχθεί το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Οι οπαδοί της Ζαντάρ σήκωσαν το γάντι και πέρασαν στην αντεπίθεση. Διότι κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο το βράδυ της Κυριακής, επισηαμίνοντας πως αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν βγουν στο παρκέ για να αγωνιστούν, τότε η ομάδα τους θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά. «Έχουν απομείνει 2.861 εισιτήρια προς πώληση! Το γήπεδό μας θα γεμίσει! 9.000 οπαδοί σε μια κολασμένοι ατμόσφαιρα για τον Ερυθρό Αστέρα που τρέμει! Αν οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα δεν εμφανιστούν, περιμένουμε το παιχνίδι να πάει στη Ζαντάρ με σκορ 30-0», ανέφερε η ανακοίνωση των οπαδών της Ζαντάρ. Είναι ξεκάθαρο πως η ένταση έχει κλιμακωθεί και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση της Αδριατικής Λίγκας για το παιχνίδι, την ώρα που οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν παρέχεται η απαραίτητη ασφάλεια στην ομάδα.

Είναι ξεκάθαρο πως η ένταση έχει κλιμακωθεί και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση της Αδριατικής Λίγκας για το παιχνίδι, την ώρα που οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν παρέχεται η απαραίτητη ασφάλεια στην ομάδα.