Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μπραζντέικις

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Μπραζντέικις

Νίκος Καλαμπάκας 14:14 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 24.09.2023

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις δεν έχασε καθόλου χρόνο και ταξίδεψε στην Αθήνα με δική του πτήση, έπειτα από το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στη Λευκωσία, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο, για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», όπου κια έδωσε δύο παιχνίδια προετοιμασίας κόντρα σε Ζαλγκίρις και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μέτρησε 2 νίκες, αλλά και μια... μεταγραφή.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, με το deal να κλείνει και τον Λιθουανό άσο να φοράει τα ερυθρόλευκα, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή γραμμή των νταμπλούχων Ελλάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα ο Iggy δεν έχασε καθόλου χρόνο, καθώς ταξίδεψε στην Αθήνα με δική του πτήση, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός άλλωστε πλήρωσε το απαιτούμενο buyout στην Ζαλγκίρις, που ανέρχεται στις 500 χιλιάδες ευρώ, για να ανοίξει ο δρόμος, ώστε να ολοκλρωθεί η μεταγραφή.

Ο Μπραζντέικις αναμένεται να μπει με το... καλημέρα στα βαθιά, καθώς στον ορίζοντα υπάρχει το Super Cup στη Ρόδο (29-30 Σεπτεμβρίου) στη Ρόδο, όπου θα έχει τα πρώτα του λεπτά ως παίκτης της ομάδας, κάτι που αποτελεί επιθυμία και του Γιώργου Μπαρτζώκα, ώστε να εντάξει όσο το δυνατόν πιο άμεσα τον 24χρονο άσο στο πλάνο της ομάδας.