Στην ΕΟΚ έχουν ακόμα τους Αγραβάνη και Παπαγιάννη ως παίκτες του Παναθηναϊκού (pic)
i

© Intime

Στην ΕΟΚ έχουν ακόμα τους Αγραβάνη και Παπαγιάννη ως παίκτες του Παναθηναϊκού (pic)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:07 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 20.07.2023

Στην ανακοίνωση της προεπιλογής της Εθνικής Ομάδας η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε -μεταξύ άλλων- πως ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι παίκτες του Παναθηναϊκού. Αναμένεται το... update!

H προεπιλογή της Εθνικής ομάδας εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης (20/7) και περιλαμβάνει 22 παίκτες και ήταν ξεκάθαρη σε αρκετά ερωτήματα. Κατ' αρχάς ο Τόμας Ουόκαπ είναι μέσα και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα κάνει... διακοπές, όπως άλλωστε και ο Κώστας Σλούκας με τον Νικ Καλάθης

Επίσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται εντός κλήσεων, όπως αναμενόταν, ενώ από εδώ και πέρα θα πρέπει να πάρει μία απόφαση για το αν τελικά θα πιέσει το γόνατό του ή θα ξεκουραστεί. Αυτή η απόφαση αναμένεται και είναι ίσως η πιο σημαντική, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τύχη της ομάδας στα γήπεδα της Ασίας. 

Εντός της ανακοίνωση της ΕΟΚ πάντως, υπήρξε και η αναλυτική λίστα των παικτών που θα συναντηθούν για πρώτη φορά όλοι μαζί τη Δευτέρα (24/7) στο ΟΑΚΑ για την έναρξη της προετοιμασίας. Μόνο που υπήρχαν δύο... λάθη. 

Δίπλα από το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη και τα προσωπικά του στοιχεία (ημερομηνία γέννησης, ύψος, ηλικία) αναγραφόταν ο Παναθηναϊκός ως η ομάδα του. Το ίδιο και στην περίπτωση του Δημήτρη Αγραβάνη. Οπότε χρειάζεται μία αναβάθμιση για να υπάρχει ακρίβεια!