Στην Πόλη και έτοιμος να παλέψει ο Ολυμπιακός

Στην Πόλη και έτοιμος να παλέψει ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:16 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Κωνσταντινούπολη μετά από περίπου μια ώρα πτήσης και πλέον μετράει αντίστροφα για τις μεγάλες μάχες με αντίπαλο την Φενέρ.

Στην Πόλη βρίσκεται ήδη ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να είναι πλέον έτοιμη για τα μεγάλα παιχνίδια με αντίπαλο την Φενέρ, στα οποία είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη. 

Ο Ολυμπιακός έχει πολλά να διορθώσει, όπως διαβάσατε στο Sportal, όμως, σύμφωνα και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, έκανε καλές προπονήσεις και είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. 

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το Forbes, ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα εκτός ΝΒΑ, κάτι που βέβαια δεν παίζει κάποιο ρόλο, καθώς τα πάντα θα φανούν στο παρκέ. Η πτήση για την Πόλη ήταν σύντομη και ευχάριστη, με τον πιλότο του αεροπλάνου να έχει κέφια και να κάνει ιδιαίτερες ευχές.

Οι παίκτες βέβαια δεν είχαν διάθεση για πολλά – πολλά, καθώς άπαντες είναι 100% προσηλωμένοι στον στόχο, ο οποίος δεν είναι άλλος από ένα πολυπόθητο «διπλό» κόντρα στην εξαιρετική ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. 

Το Sportal ακολούθησε τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου θα βρεθεί μέχρι και την Παρασκευή το βράδυ, προκειμένου να σας μεταφέρει όλη την δράση και τον… ερυθρόλευκο παλμό των δύο αναμετρήσεων.