Στην τελική ευθεία για το ντεμπούτο του ο Κέμπα Ουόκερ

Κέμπα Ουόκερ

i

© Monaco Twitter

Στην τελική ευθεία για το ντεμπούτο του ο Κέμπα Ουόκερ

Νίκος Καλαμπάκας 18:41 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 14.08.2024

Πότε υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στα παρκέ της Euroleague ο σούπερ σταρ της Μονακό, Κέμπα Ουόκερ.

Ο Κέμπα Ουόκερ ήταν η πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού στην Eurοleague αφού η απόκτησή του από τη Μονακό αύξησε κατακόρυφα τη δυναμική της ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ανοδική πορεία.

Ο σούπερ σταρ από τις ΗΠΑ έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι προκειμένου να βοηθήσει τους Μονεγάσκους να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης, όμως οι φίλοι του μπάσκετ στη Γηραιά Ήπειρο θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή, αφού δεν θα τον δουν ακόμα να αγωνίζεται.

Οι τραυματισμοί του του στέρησαν μια καριέρα στο ΝΒΑ, εκεί όπου στο παρελθόν είχε διαπρέψει. Ο ίδιος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και δεν θα κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Σε δηλώσεις του ο gm της Μονακό, Ολεξέι Γιερίμοφ, τόνισε ότι η ομάδα δεν προτίθεται να πιέσει καταστάσεις προκειμένου να μπει σύντομα στο παρκέ ο Ουόκερ:

«Βρίσκεται κοντά στο να βρει τη φόρμα του, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι σε στάδιο αποθεραπείας στο γόνατό του», είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Δεν πρόκειται να τον πιέσουμε. Από την ημέρα που ήρθε σε εμάς είπαμε ότι δεν θα πάρουμε το παραμικρό ρίσκο μαζί του. Δεν είναι το γόνατό του το σοβαρό πρόβλημα αλλά το γεγονός ότι πρέπει να δυναμώσεις τους μύες του. Ευελπιστούμε όμως ότι σύντομα θα μπει στα παρκέ και θα βρει την αυτοπεποίθησή του».

Οι πρεμιέρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Euroleague
EUROLEAGUE

18:06 - 06.10.2023

Οι πρεμιέρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Euroleague

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πρώτο τζάμπολ των δύο ομάδων στην Ευρώπη για φέτος και το Sportal σας θυμίζει τι έχουν κάνει οι δύο «αιώνιοι αντίπαλοι» του ελληνικού αθλητισμού στις πρεμιέρες τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει είτε στις 20 Οκτωβρίου ενάντια στην Άλμπα, είτε στις 26 του ίδιου μήνα κόντρα στη Μακάμπι.