Στη Γέιδα ο Ντι Μποστ!

Στη Γέιδα ο Ντι Μποστ!

Νίκος Καλαμπάκας 12:46 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 18.08.2024

Στην επιστροφή της στη Liga Endesa έπειτα από 20 χρόνια, η Γέιδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντι Μποστ.

Η Γέιδα επέστρεψε στην ACB έπειτα από 20 χρόνια αφού επικράτησε της Εστουδιάντες στον τελικό της ανόδου και πλέον η νεοφώτιστη ομάδα της Liga Endesa φτιάχνει το ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ με το Βουλγαρικό διαβατήριο, Ντι Μποστ είναι η νέα μεταγραφή της ομάδας. Ο ίδιος θα αγωνίζεται ως κοινοτικός και προέρχεται από την τουρκική Γαλατάσαραϊ, στην οποία είχε μέσο όρο 12.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 5,1 ασίστ.

Έχει αγωνιστεί στο NCAA φορώντας για τέσσερα χρόνια τη φανέλα των Μισισίπι Στέιτ Μπούλντογκς, ενώ στην Ευρώπη έχει κάνει πέρασμα από την Πολωνική Ζιλόνα Γκόρα, τις Γαλλικές Μονακό και Στρασβούργο, τη λιθουανική Ζαλγκίρις και τη ρωσική Χίμκι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!