Στη γενική συνέλευση του ΝΒΑ ο Ανδρέας Ζαγκλής

Ανδρέας Ζαγκλής - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Στη γενική συνέλευση του ΝΒΑ ο Ανδρέας Ζαγκλής

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:17 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 11.09.2024

Το παρών στη γενική συνέλευση του ΝΒΑ έδωσε ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής.

Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τζάμπολ στο ΝΒΑ, μιας και έχει μείνει κάτι περισσότερο από ένα μήνα. Στη γενική συνέλευση του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, βρέθηκε και ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, Παρά τα όποια δημοσιεύματα για συνεργασία του ΝΒΑ με το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Σίλβερ δεν το επιβεβαίωσε, παρά την παρουσία του Ζαγκλή.

Για τον Ζαγκλή ο Άνταμ Σίλβερ είπε: «Υπήρχε μία συγκεκριμένη εστίαση στην Ευρώπη. Μίλησα για λίγο για αυτό στο Παρίσι. Υπάρχουν προσπάθειες από τον Μαρκ Τέιτουμ (σ.σ. αναπληρωτής κομισάριος) πάνω στην ευκαιρία του ΝΒΑ να συμμετάσχει απευθείας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού στην Ευρώπη. Η FIBA που συνέβαλλε στην ανάπτυξη του μπάσκετ παγκοσμίως, τον ανταγωνισμό στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παρουσιάστηκε στο συμβούλιο από τον Ανδρέα Ζαγκλή. Ένας ιθύνοντας της FIBA που έφτασε στην υψηλότερη θέση.

Παρουσίασε πως δουλεύει η αλληλεπίδραση μεταξύ της FIBA και του ΝΒΑ παγκοσμίως και την οπτική του γωνία στην ευκαιρία να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το παιχνίδι. Όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά γενικά. Νομίζω πως έγινε πολύ αποδεκτός στο συμβούλιο», ήταν τα λόγια του κομισάριου του ΝΒΑ, σχετικά με την παρουσία του Ανδρέα Ζαγκλή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: