Ο Στιβ Κερ αγόρασε μετοχές σε ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας

Στιβ Κερ

i

Photo by Ethan Miller/Getty Images

Ο Στιβ Κερ αγόρασε μετοχές σε ποδοσφαιρική ομάδα της Ισπανίας

Νίκος Καλαμπάκας 19:30 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 14.08.2024

Μετοχές της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μαγιόρκα αγόρασε ο Στιβ Κερ, προπονητής των Ουόριος και της Team USA!

Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και της εθνικής Ομάδας των ΗΠΑ, Στιβ Κερ, έγινε μέτοχος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μαγιόρκα, σύμφωνα με τον Άλεξ Μπρόντι από το "The Athletic".

Ο Μπρόντι αναφέρει ότι ο Κερ επισκέφτηκε τη Μαγιόρκα το περασμένο καλοκαίρι και παρακολούθησε αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας, μετά από πρόσκληση του πρώην αντιπροέδρου των Σανς, Άντι Κόλμπεργκ.

Ο ίδιος έγινε πρόεδρος της Μαγιόρκα και μέτοχος του πλειοψηφικού πακέτου αυτό το καλοκαίρι και ο Κερ αποφάσισε να αγοράσει ένα μερίδιο μετοχών.

Ο 2 φορές MVP του NBA Στιβ Νας είναι επίσης ένας από τους δευτερεύοντες μετόχους της Μαγιόρκα.

«Είμαι φίλος του Άντι Κόλμπεργκ και μιλούσαμε αυτό το καλοκαίρι», είπε ο Αμερικανός κόουτς. «Μου είπε για την αλλαγή ιδιοκτησίας και μου πρόσφερε την ευκαιρία να γίνω μέλος του νέου επενδυτικού ομίλου».

«Πραγματικά ανυπομονώ για αυτό, ήμουν στη Μαγιόρκα το περασμένο καλοκαίρι για να δω έναν αγώνα, να υποστηρίξω την ομάδα και να γίνω οπαδός. Είναι μια πολύ συναρπαστική εμπειρία», πρόσθεσε ο 57χρονος.

Μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν 2023-24, η Μαγιόρκα έχει 1 βαθμό και βρίσκεται στη 15η θέση της La Liga.

Κατσικάρης: «Η οκτάδα είναι o ρεαλιστικός στόχος για την Εθνική στο Παγκόσμιο»
FIBA WORLD CUP

11:10 - 22.08.2023

Κατσικάρης: «Η οκτάδα είναι o ρεαλιστικός στόχος για την Εθνική στο Παγκόσμιο»

Παρά τις δυσκολίες και τις απώλειες η Εθνική Ανδρών σύμφωνα με τον Φώτη Κατσικάρη «φυσικά και μπορεί να βρεθεί στην οκτάδα». Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στο web radio της EOK και εξέφρασε την αισιοδοξία του εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου και έθεσε τους αμερικάνους ως «το μεγάλο φαβορί».

Ο Στιβ Κερ βρίσκεται με την Team USA στη Μανίλα των Φιλιππίνων. Εκεί οι Αμερικάνοι θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, αφού θα συμμετάσχουν στον όμιλο της εθνικής μας, στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη χώρα. Οι ΗΠΑ πάνε με μεγάλες βλέψεις στη Μανίλα, θέλοντας να επιστρέψουν στην κορυφή του κόσμου. Ο Κερ ηγείται από τον πάγκο αυτής της προσπάθειας και πολλοί θεωρούν ότι είναι ο ιδανικός κόουτς ώστε να οδηγήσει την εθνική των ΗΠΑ. 

Όταν επιστρέψει όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει την προσοχή του στραμμένη αποκλειστικά στο μπάσκετ, αφού πλέον ετοιμάζεται να ασχοληθεί ενεργά και με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ισπανίας...