Στην Ελλάδα ο Λάντερς Νόλεϊ για τον Άρη

Στην Ελλάδα ο Λάντερς Νόλεϊ για τον Άρη

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:46 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:46 - 07.08.2024

Ο Λάντερς Νόλεϊ έγινε ο πρώτος ξένος που έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη.

Ο Λάντερς Νόλεϊ «άνοιξε τον χορό» των αφίξεων των παικτών του Άρη εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ έφτασε στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχτηκε ο general manager της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Νίκος Τζώρας, με τον παίκτη να κάνει και τις πρώτες δηλώσεις του.

Ο Λάντερς Νόλεϊ, έδειξε ανυπόμονος να αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο, όπως είπε.

«Αυτή θα είναι μία περίοδος προσαρμογής για μένα. Όμως μιλάμε για μπάσκετ και έρχομαι στον Άρη με την επιθυμία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο και να κάνω ό,τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο».

Αναφορικά με το αν έψαξε κάποιες πληροφορίες για τη νέα ομάδα του, τόνισε: «Ήξερα κάποια πράγματα. Φυσικά έψαξα και στο ίντερνετ για την ιστορία της ομάδας, το γήπεδο και τη ζωή στην Θεσσαλονίκη. Μίλησα με τον Ντέιβ ΝτεΤζούλιους, με τον οποίο ήμασταν μαζί στο κολέγιο και πέρυσι ήταν αντίπαλος του Άρη, μου είπε κι αυτός κάποια πράγματα για την ομάδα».

Χαρακτηρίζοντας το αγωνιστικό προφίλ του, σχολίασε: «Μπορώ να παίξω σούτινγκ γκαρντ, σμολ φόργουορντ, να παίξω άμυνα, να σκοράρω, να πάρω ριμπάουντ, να πασάρω, γενικώς να κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα σε κάθε αγώνα».

Για την αμυντική φιλοσοφία του νέου προπονητή του, Γιάννη Καστρίτη, τόνισε: «Ναι, φυσικά, είμαι έτοιμος να παίξω σκληρή άμυνα».