Στην ομάδα επιλέκτων των ΗΠΑ ο Χέιζ-Ντέιβις, παρών και το «παιδί-θαύμα» Κούπερ Φλαγκ

Στην ομάδα επιλέκτων των ΗΠΑ ο Χέιζ-Ντέιβις, παρών και το «παιδί-θαύμα» Κούπερ Φλαγκ

Χρήστος Τσάλτας 19:25 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 28.06.2024

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Euroleague στην Select Team των ΗΠΑ, που θα βρεθεί στο Λας Βέγκας για το πρόγραμμα προετοιμασίας της Team USA ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

H Team USA ετοιμάζεται για την έναρξη της προετοιμασίας της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού τον ερχόμενο Ιούλιο. Η λάμψη ξεχειλίζει για την ομάδα του Στιβ Κερ, καθώς στο ρόστερ βρίσκονται παίκτες όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρι, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Τζέισον Τέιτουμ, ο Άντονι Ντέιβις.

Οι Αμερικανοί θέτουν ως στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παρίσι, με την ομάδα του Κερ να έχει ανταγωνισμό στις προπονήσεις στο Λας Βέγκας. Κι αυτό γιατί έγινε γνωστή η select team που θα βοηθήσει για τις προπονήσεις τους σταρ του ΝΒΑ, βάζοντας ανταγωνισμό σε άμυνα και επίθεση.

Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον στο Sportal: «Θέλω το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο τίποτε άλλο!»
NBA

07:00 - 28.06.2024

Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον στο Sportal: «Θέλω το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο τίποτε άλλο!»

Αφοπλιστικός και ξεκάθαρος ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. Ο ηγέτης των Ιντιάνα Πέισερς απάντησε αποκλειστικά στο Sportal για τη μεγάλη επιθυμία κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου με την Team USA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά και το... μάθημα της Μανίλα.

Ανάμεσα στους παίκτες της Select Team βρίσκεται και ένας παίκτης από την Euroleague. Πιο συγκεκριμένα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις θα βρεθεί στη Νεβάδα για να βοηθήσει στις προπονήσεις, ως μέλος της ομάδας των επιλέκτων. Η σεζόν που έκανε ο χαρισματικός άσος ήταν εξαιρετική, καθώς πλέον κατέχει το ρεκόρ πόντων σε έναν αγώνα στην Euroleague, με τους 50 που πέτυχε απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου.

Στο ρόστερ της select team βρίσκεται και ο παίκτης που φιγουράρει ήδη στο νο.1 του NBA Draft για το 2025. Ο Κούπερ Φλαγκ βρίσκεται στην προετοιμασία και παίρνει εικόνες από το κορυφαίο επίπεδο, λίγο πριν από την freshman σεζόν του με το Duke στο NCAA. Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο φόργουορντ της Ρέτζιο Εμίλια, Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, αλλά και ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μπόστον Σέλτικς, Πέιτον Πρίτσαρντ.

Η Select Team των Αμερικανών αποτελείται από τους: Τζέιλεν Ντούρεν, Κούπερ Φλαγκ, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, Τρέις Τζάκσον-Ντέιβις, Χάιμε Χάκεζ, Μπράντον Μίλερ, Τρέι Μέρφι, Κίγκαν Μάρεϊ, Μπράντιν Ποντζιέμσκι, Μάικα Πότερ, Πέιτον Πρίτσαρντ, Τζαμπάρι Σμιθ, Τζέιλεν Σαγκς, Έιμεν Τόμπσον.