Στην Τουρκία για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Στην Τουρκία για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 18:19 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Τουρκία από την Δευτέρα (8/1) για την πολύ κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Τόφας (9/1), στο πλαίσιο της σειράς των Play In του Basketball Champions League.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ μαζί με τον πρόεδρο Θανάση Χατζόπουλο και τον αντιπρόεδρο Βασίλης Τριλυράκη, αναχώρησε το πρωί από τη Θεσσαλονίκη και έφτασε στην Προύσα, όπου την Τρίτη (9/1) αντιμετωπίζει την Τόφας στον επαναληπτικό της σειράς των Play In του Basketball Champions League.

Ο «Δικέφαλος» δεν θα έχει ούτε σε αυτό το ματς διαθέσιμο τον Τζάστιν Άλστον, με την ομάδα του Φώτη Τακιανού να έχει μόνο 5 ξένους ετοιμοπόλεμους για το σπουδαίο Game 2 με την Τόφας

Στο πρώτο ματς της σειράς, ο ΠΑΟΚ συνετρίβη από την Τόφας στη Θεσσαλονίκη με 63-95 και καλείται να ισοφαρίσει στην Τουρκία για να επιστρέψει η σειρά και πάλι στην έδρα του «Δικέφαλου».

Ο Φώτης Τακιανός ψάχνει επειγόντως έναν παίκτη για να πλαισιώσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ προκειμένου να καλύψει το κενό του Κένταλ Σμιθ στην περιφέρεια της ομάδας, ο οποίος αποδεσμεύθηκε από την ομάδα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν απόψε το βράδυ στο «Tofas Spor Salonu», το γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 19:00 ο αγώνας με την Τόφας

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στην Τόφας: Γκίλμορ, ΜακΝίς, Χάρισον, Τσιακμάς, Σχίζας, Τσαϊρέλης, Φρίντρικσον, Μαργαρίτης, Αρσενόπουλος, Σκουλαριώτης, Σωτηρίου και Μπελιάουσκας.