Ο Στιβ Κερ εμφανίστηκε στο Συνέδριο των Δημοκρατικών και έστειλε για... ύπνο τον Ντόναλντ Τραμπ (vid)
i

© imago

Ο Στιβ Κερ εμφανίστηκε στο Συνέδριο των Δημοκρατικών και έστειλε για... ύπνο τον Ντόναλντ Τραμπ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:15 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:42 - 20.08.2024

Χρησιμοποιώντας την πασίγνωστη χειρονομία του Στέφεν Κάρι, ο προπονητής του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στιβ Κερ, ο οποίος μίλησε στην μεγάλη συνάντηση του Δημοκρατικού Κόμματος, έστειλε ένα μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ που διεκδικεί και πάλι την Προεδρία των ΗΠΑ.

Η τελική ευθεία για τις αμερικάνικες εκλογές της 5η Νοεμβρίου περιλαμβάνει... ανάβαση και κακοτράχαλο δρόμο, καθώς η «μονομαχία» της Καμάλα Χάρις με τον Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται σκληρή και αμφίρροπη.

Οι Δημοκρατικοί, στο Eθνικό τους Συνέδριο που έγινε στο Σικάγο του Ιλινόις, κάλεσαν τον προπονητή της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Στιβ Κερ, ο οποίος ως αθλητής έχει πάρει πέντε πρωταθλήματα στο NBA και ως κόουτς των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς άλλα τέσσερα.

Επίσης, είναι ένας άνθρωπος που εκδηλώνει την άποψή του πέραν από τα ζητήματα που αφορούν στο μπάσκετ και έχει μιλήσει «ανοικτά» για την στήριξή του προς την υποψηφιότητα και του Τζο Μπάιντεν αρχικά, αλλά και της Καμάλα Χάρις, που τον αντικατέστησε κατά τη διάρκεια της φετινής... κούρσας.

Η κάρτα του rookie Αντετοκούνμπο από το 2013 που κοστίζει σχεδόν δύο εκατομμύρια - Η λίστα με τα πιο πολύτιμα αναμνηστικά (pics)
NBA

09:21 - 20.08.2024

Η κάρτα του rookie Αντετοκούνμπο από το 2013 που κοστίζει σχεδόν δύο εκατομμύρια - Η λίστα με τα πιο πολύτιμα αναμνηστικά (pics)

Από το 2020 μέχρι σήμερα διανύεται η «χρυσή εποχή» των αναμνηστικών στα σπορ. Αντικείμενα που δημοπρατούνται για εκατομμύρια δολάρια και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε μία εκλεκτή λίστα!

Τώρα από το βήμα των ομιλητών του Συνεδρίου ο Στιβ Κερ είπε ό,τι είχε να πει και κλείνοντας αποχαιρέτησε το κοινό απευθυνόμενο όμως στον εκκεντρικό επιχειρηματία, πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος στοχεύει σε μία δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

«Όταν θα βρουν τα αποτελέσματα των εκλογών», είπε ο Κερ, «τότε χρησιμοποιώντας τον τρόπο του σπουδαίου Στέφεν Κάρι, θα μπούμε στον Ντόναλντ Τραμπ, καληνύχτα». Ταυτόχρονα έκανε και την χαρακτηριστική κίνηση του σούπερ σταρ παίκτη του στο Γκόλντεν Στέιτ, βάζοντας τα χέρια του στο μάγουλο λες και πλαγιάζει στο μαξιλάρι.