Τέλος ο Στιβ Κερ από την Team USA - Ένας εκ των βοηθών του ο αντικαταστάτης

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Τέλος ο Στιβ Κερ από την Team USA - Ένας εκ των βοηθών του ο αντικαταστάτης

Ευτυχία Οικονομίδου 22:41 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 19.08.2024

Ο Στιβ Κερ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Team USA μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με τον αντικαταστάτη του να βρίσκεται ανάμεσα στους βοηθούς του.

Παρελθόν θα αποτελέσει από την ομάδα των ΗΠΑ ο Στιβ Κερ που δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της μετά τον θρίαμβο και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο τεχνικός των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος ανέλαβε τα ηνία της Team USA μετά από τον Γκρεγκ Πόποβιτς όντας στο πλευρό του θρυλικού προπονητή ως βοηθός στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, όπου οι ΗΠΑ είχαν κερδίσει το χρυσό μετάλλιο, ξανά απέναντι στη Γαλλία.

Ανέβηκε μία θέση στο ranking της FIBA η Ελλάδα, σταθερά πρώτη η Team USA
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

15:06 - 15.08.2024

Ανέβηκε μία θέση στο ranking της FIBA η Ελλάδα, σταθερά πρώτη η Team USA

Η Εθνική ομάδα ανέβηκε μία θέση στο ράνκινγκ της FIBA και πλέον βρίσκεται στην 13η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, με τις ΗΠΑ να φιγουράρουν σταθερά στην κορυφή. Μεγάλη άνοδος για Γαλλία, πτώση για Ισπανία.

Διατηρώντας αυτή την πετυχημένη συνταγή, το... χρίσμα του πρώτου προπονητή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2027 και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες 2028 θα δοθεί σε έναν από τους βοηθούς του Στιβ Κερ, είτε στον Έρικ Σποέλστρα των Μαϊάμι Χιτ ή στον Τάιρον Λου των Λος Άντζελες Κλίπερς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!