Ο Άνταμς περίμενε ένα... παρακαλώ και ο μικρός φίλαθλος «κέρδισε» το αυτόγραφό του (vid)

Στίβεν Άνταμς

i

Imago

Ο Άνταμς περίμενε ένα... παρακαλώ και ο μικρός φίλαθλος «κέρδισε» το αυτόγραφό του (vid)

Sportal newsroom 15:07 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 09.09.2024

Ο Στίβεν Άνταμς φρόντισε με τον δικό του τρόπο να δώσει ένα ιδιαίτερο μάθημα σε έναν μικρό φίλαθλό του.

Κάτι περισσότερο από ένας μήνας περιμένει για να επιστρέψει η αγωνιστική δράση στο NBA. Προφανώς υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για τη νέα σεζόν και για το ποιες ομάδες θα τραβήξουν τα περισσότερα βλέμματα στις αρχές του πρωταθλήματος. Οι πρωταθλητές Σέλτικς πάντως, ξεκινάνε ως ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, έστω και αν δεν είναι εύκολη υπόθεση το back to back.

Ένας μπασκετμπολίστας που αγωνίζεται πολλά χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και θεωρείται εξαιρετικός, είναι ο Στίβεν Άνταμς, ο οποίος στα 31 του πλέον έχει μία παρουσία 11 χρόνων στο ΝΒΑ. Από τον Φεβρουάριο του 2024 ο Νεοζηλανδός σέντερ αγωνίζεται με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς μετά από 3 χρόνια στους Γκρίζλις.

Η νέα ταινία σε παραγωγή του ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο! (vid)
SPORT+

12:32 - 09.09.2024

Η νέα ταινία σε παραγωγή του ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο! (vid)

Την ιστορία του γυμνασίου Τσούσκα Ουόριορ στο Νιου Μέξικο πραγματεύεται η ταινία «Rez Ball» που την παραγωγή της έχει αναλάβει η εταιρία του ΛεΜπρόν Τζέιμς και έκανε πρεμιέρα στο Toronto International Film Festival και... έρχεται στο Netflix!

Ο Άνταμς φημίζεται για τον έντονο χαρακτήρα του και τις αντιδράσεις του εντός παρκέ, αλλά πρόκειται για έναν εξαιρετικό μπασκετμπολίστα, ο οποίος φρόντισε να μάθει ένα ολόσωστο μάθημα σε έναν νεαρό παιδάκι. Μετά από αναμέτρηση στο ΝΒΑ, ο Άνταμς πήγαινε προς τα αποδυτήρια, όταν ένα μικρό παιδί του φώναξε «Στίβεν Άνταμς θα υπογράψεις στο καπέλο μου;»,

Ο 31χρονος ξαφνιασμένος του είπε «Όχι, τι μου είπες;» με το παιδάκι να... σκαλώνει. Ο Νεοζηλανδός ρώτησε ξανά, με το παιδί να λέει «παρακαλώ» και να ενθουσιάζει τον γνωστό ΝΒΑer όπου γεμάτος περηφάνια άρπαξε το καπέλο και το υπέγραψε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!