Στο γήπεδο για το ΠΑΟΚ - Ζολνόκι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, τότε θα κάνει το ντεμπούτο του

Άλεξ Αντετοκούνμπο

i

PAOK BC

Στο γήπεδο για το ΠΑΟΚ - Ζολνόκι ο Άλεξ Αντετοκούνμπο, τότε θα κάνει το ντεμπούτο του

Παναγιώτης Ραμαντάνης 18:33 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 23.10.2024

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο θα βρεθεί στην «PAOK Sports Arena» για το παιχνίδι της νέας του ομάδας με αντίπαλο τη Ζολνόκι.

Ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ στη front line. Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι, απέκτησε τον Άλεξ Αντετοκούνμπο για έναν χρόνο, με τον νεαρό φόργουορντ, να είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του στην Ελλάδα. Ο Αντετοκούνμπο, όπως ενημέρωση η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο προσεχές παιχνίδι της Stoiximan GBL με αντίπαλο την ΑΕΚ Betsson.

Ωστόσο, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο απόκτημα της ομάδας στο παιχνίιδ με τη Ζολνόκι. Ο «δικέφαλος του βορρά» την Τετάρτη (23/10, 20:15) υποδέχεται την ομάδα από την Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική του Europe Cup και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο θα βρεθεί στην «PAOK Sports Arena» για να δει από κοντά το ματς της νέας του ομάδας.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και απόψε στο PAOK Sports Arena για την 3η ευρωπαϊκή μας νίκη. Ο αγώνας ξεκινά στις 20:15, αλλά είναι σημαντικό να έρθετε από νωρίς στο γήπεδο για να αποφύγετε συνωστισμό και ταλαιπωρία, αλλά και για να χειροκροτήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ την αγαπημένη μας ομάδα. Υποδεχόμαστε σήμερα με ένα θερμό χειροκρότημα το νέο μας παίκτη, Άλεξ Αντετοκούνμπο, που θα είναι στη διάθεση του coach Massimo Cancellieri από το επόμενο παιχνίδι, τον αγώνα του Σαββάτου με την ΑΕΚ Betsson (26/12, 17:00)».