Στο Λιμόζ η ΑΕΚ με Μίτσελ και Αγγελόπουλο

Ακίλ Μίτσελ

i

© Intime

Στο Λιμόζ η ΑΕΚ με Μίτσελ και Αγγελόπουλο

Πάρης Τσελεπίδης • 13:29 - 06.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 14.08.2024

Το πρωί της Δευτέρας (6/3) η αποστολή της ΑΕΚ αναχώρησε για τη Γαλλία εκεί όπου θα συναντήσει μία μέρα αργότερα τη Λιμόζ, για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Basketball Champions League. Ο Ακίλ Μίτσελ είναι στη δωδεκάδα και ο πρόεδρος Μάκης Αγγελόπουλος παρέα με την ομάδα.

Η αναμορφωμένη και ανανεωμένη ΑΕΚ το πρωί της Δευτέρας (6/3) έφυγε από την Ελλάδα με προορισμό τη Γαλλία. Εκεί που θα αντιμετωπίσει την Τρίτη (7/3) τη Λιμόζ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής τoυ Basketball Champions League και θα προσπαθήσει να κάνει ένα βήμα προς την πρόκριση στο Final 8 της διοργάνωσης. 

Σε αυτή την προσπάθεια αναμένεται να λάβει μέρος και ο Ακίλ Μίτσελ, όπως σας είχε ενημερώσει το Sportal, καθώς ο Αμερικανός ακολούθησε την αποστολή της ομάδας μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Είναι έτοιμος να αγωνιστεί και είναι στο χέρι του κόουτς Ηλία Καντζούρη που, πως και πόσο θα τον αξιοποιήσει. 

Ο Μίτσελ βέβαια, έχει χάσει λίγο από τον ρυθμό του καθώς μόλις έχει επανέλθει από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στην τελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, στον προημιτελικό με τον Πανιώνιο. Δηλαδή, πριν σχεδόν είκοσι μέρες. 

Η παρουσία του Μίτσελ είναι κομβική για το παιχνίδι της Ένωσης. Θυμίζουμε πως αυτός ήταν ο MVP ολόκληρης της διοργάνωσης για το μήνα του Φεβρουαρίου και η επιστροφή του δίνει επιπλέον επιλογές στο παιχνίδι της ομάδας. Το ίδιο βέβαια κάνει και η επιστροφή του Αλεξάντερ Μάντσεν, αλλά και οι προσθήκες των Πιέρ Οριόλα και Μπράιντον Λεμάρ

Εν τω μεταξύ, την αποστολή της ΑΕΚ ακολούθησε και ο πρόεδρος της ομάδας Μάκης Αγγελόπουλος θέλοντας να δει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας να κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final 8 του Champions League της FIBA. Αυτή τη στιγμή και έπειτα από τρεις αγώνες η ΑΕΚ είναι πρώτη με ρεκόρ 2-1 (η Μάλαγα έχει έναν αγώνα λιγότερο και 2-0), την ίδια ώρα που η Λιμόζ βρίσκεται τελευταία με 0-3 και ψάχνει ακόμα την πρώτης της νίκη στον δεύτερο γύρο. Τον όμιλο συμπληρώνει η Γαλατασαράι, που σε δύο αγώνες έχει μία νίκη. 

Tags: