Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Αταμάν
i

© Intime

Στο νοσοκομείο με πνευμονία ο Αταμάν

Sportal newsroom 14:22 - 19.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 14.08.2024

Ανησυχία για τον προπονητή των πρωταθλητών Ευρώπης αφού σύμφωνα με την ενημέρωση της Εφές βρίσκεται στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης είχε από τις αρχές της εβδομάδας ενοχλήσεις στο λαιμό και πλέον η κατάσταση χειροτέρεψε και αναγκάστηκε να κάνει εισαγωγή.

Όπως διαπιστώθηκε ο Αταμάν πάσχει από πνευμονία, γεγονός που θα τον κρατήσει μακριά από τον πάγκο της ομάδας για το σημερινό (19/3) παιχνίδι της ομάδας κόντρα στην Μπουγιουκτσεκμετσέ.

Η λογική λέει ότι ο Τούρκος κόουτς δεν θα είναι ούτε στον αγώνα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, την Πέμπτη 23/3.

Η Εφές φέτος έχει αγωνιστικά προβλήματα και δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα πλέι οφς της Ευρωλίγκας. Οι back 2 back πρωταθλητές Ευρώπης ψάχνουν την αγωνιστική τους ταυτότητα και δεν έχουν καταφέρει ακόμα να φανούν ανταγωνιστικοί, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν την ομάδα των προηγούμενων χρόνων που θάμπωσε την Ευρώπη. 

Πρόσφατα μάλιστα ο Λάρκιν έκανε δημόσια επίθεση στον κόουτς του αλλά και στον Κλάιμπερν, γεγονός που αποτυπώνει το κακό κλίμα στην ομάδα. Πλέον η Εφές έχει έναν ακόμα «πονοκέφαλο», που έχει να κάνει με την υγεία του προπονητή της...

Tags: