Επίσημο! Στο Παναθηναϊκό Στάδιο το «Παύλος Γιαννακόπουλος» - Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

Επίσημο! Στο Παναθηναϊκό Στάδιο το «Παύλος Γιαννακόπουλος» - Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

Ηλίας Λαλιώτης 21:51 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 03:02 - 10.07.2024

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε πως αποδέχθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού AKTOR για διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι έτοιμος να γράψει ξανά ιστορία! Αυτή τη φορά όχι σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά με μια μυθική κίνηση που θα διαφημίσει την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη.

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 09.07.2024

⚽️ Όλοι Euro LIVE: Οι Γαλικιανοί που θυμήθηκαν τον Ολυμπιακό και οι Γάλλοι που θέλουν Ζιντάν αντί Ντεσάν!

Όλοι Euro για τον ημιτελικό της Τρίτης στο Euro 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ από την Allianz Arena του Μονάχου και τη Fan Zone στο Ντίσελντορφ. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Το Τριφύλλι προχώρησε σε ένα ιστορικό αίτημα θέλοντας να πραγματοποιήσει κάτι ανεπανάληπτο για τον σύγχρονο ελληνικό αθλητισμό.

Συγκεκριμένα, ζήτησε επίσημα να χρησιμοποιήσει το πιο ιστορικό αθλητικό μέρος του πλανήτη, το Παναθηναϊκό Στάδιο, για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που διεξάγεται στις 20-21 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του εμβληματικού ηγέτη των επτά φορές πρωταθλητών Ευρώπης, με τη συμμετοχή των Παρτιζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές.

Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (9/7) η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το αίτημα έγινε δεκτό και πλέον απομένει το τυπικό μέρος (έγκριση και από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) και να πέσουν οι υπογραφές για να γίνει πραγματικότητα ένα ιστορικό γεγονός, που ανάλογό του δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα μεταφέρει στο Καλλιμάρμαρο το σημερινό παρκέ του ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Τέλος ομόφωνα έγινε δεκτό το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για παραχώρηση του Παναθηναϊκού Σταδίου στις 21-22 Σεπτεμβρίου, για τη διεξαγωγή του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος».

Φυσικά, αναμένεται το προσεχές διάστημα να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής και αν θα διεξαχθούν στο Καλλιμάρμαρο και οι δύο μέρες του τουρνουά ή μόνο οι τελικοί.