Στο πλευρό του Κουζμίνσκας η ΑΕΚ: «Γρήγορα κοντά μας»

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Στο πλευρό του Κουζμίνσκας η ΑΕΚ: «Γρήγορα κοντά μας»

Χρήστος Τσάλτας 14:23 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:02 - 14.08.2024

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας υπέστη κάταγμα και θα μείνει εκτός δράσης, με την ΑΕΚ να στέλνει το δικό της μήνυμα στον Λιθουανό φόργουορντ.

Τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα όσον αφορά τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός φόργουορντ υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο και θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες, στερώντας μια πολύ σημαντική μονάδα από το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Ζοάν Πλάθα.

Η Ένωση βρίσκεται σύσσωμη στο πλευρό του Λιθουανού άσου από την πρώτη στιγμή και λίγο μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων έστειλε το δικό της μήνυμα ταχείας ανάρρωσης στον έμπειρο φόργουορντ.

«Περαστικά Κουζ! Γρήγορα κοντά μας», ήταν το μήνυμα της ΑΕΚ, που καλείται να πορευτεί χωρίς έναν εκ των πιο σταθερών παικτών της, γεγονός που σημαίνει πως θα πρεπει να αλλάξει το αγωνιστικό πλάνο ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Κάτι που πλέον βρίσκεται στην ευχέρεια του Πλάθα.

Θυμίζουμε, η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Λιθουανού άσου ανέφερε: Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν απέφυγε τη ζημιά!

Ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ (που τραυματίστηκε σήμερα στην αναμέτρηση με Περιστέρι) υπεβλήθη σε ιατρικό έλεγχο στο «Metropolitan General» όπου και διεγνώσθη, ότι υπέστη κάταγμα 4ου μετακαρπίου αριστεράς άκρας χειρός.

Θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.