Γεμάτο λάμψη το Celebrity Game του Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο

Γεμάτο λάμψη το Celebrity Game του Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο

Χρήστος Τσάλτας 21:33 - 29.06.2024

Η δράση κορυφώνεται στο Stoiximan AegeanBall Festival της Σύρου, με τους Celebrity της μεγάλης γιορτής στο νησί των Κυκλάδων να δίνουν διαφορετικό τόνο στο event.

Το Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο έχει γίνει θεσμός. Μια πρωτοβουλία του Γιώργου Πρίντεζη έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα ραντεβού αθλητών και φιλάθλων κάθε καλοκαίρι, κάνοντας το νησί των Κυκλάδων το κέντρο του μπασκετικού ενδιαφέροντος.

Για ακόμα μια χρονιά η Σύρος τράβηξε τα βλέμματα, καθώς δεν ήταν λίγοι οι αθλητές υψηλού επιπέδου, αλλά και οι σταρ από το χώρο της τηλεόρασης, της μουσικής και όχι μόνο που βρέθηκαν στο νησί για να προσφέρουν πολύ όμορφες στιγμές.

Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, η δράση κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο, με τις εκδηλώσεις να ξεκινούν από το Celebrity Game, όπου άνθρωποι της τηλεόρασης, του αθλητισμού, της μουσικής φόρεσαν αθλητικά και έδειξαν τις δυνατότητές τους στο μπάσκετ, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές.

Από τον Μίταρ Τζούριτς, στον Χρήστο Βολικάκη και από τον Γιώργο Κοψιδά στην Νικολέτα Κοτσαηλίδου, τον Περικλή Ιακωβάκη, την Φανή Χαλκιά και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Όλοι τους χάρισαν πολύ όμορφες στιγμές στα γήπεδα που είχαν δημιουργηθεί έξω από το Δημαρχείο της Σύρου, το οποίο για ακόμα μια φορά γέμισε από φίλους του μπάσκετ που παρακολουθούσαν τη δράση με αμείωτο ενδιαφέρον.

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε αναλάβει την παρουσίαση και έδωσε το δικό της χρώμα στη διαδικασία. Κέντρο όλης της δράσης ωστόσο ήταν ο Γιώργος Πρίντεζης, που για ακόμα ένα καλοκαίρι κατάφερε να κάνει την Σύρο κέντρο του μπασκετικού ενδιαφέροντος με τις δράσεις του.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων του τουρνουά που έχει γίνει θεσμός στη Σύρο θα έρθει την Κυριακή (30/06) με παίκτες όπως ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Ζώης Καράμπελας, ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, η Πηνελόπη Παυλοπούλου, η Ελεάννα Χρηστινάκη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο VIP Game της διοργάνωσης, προσφέροντας πλούσιο θέαμα.

Οι καιρικές συνθήκες άλλωστε ήταν ιδανικές από το πρωί του Σαββάτου στο νησί, με τη δράση να ξεκινάει από νωρίς το απόγευμα με αγώνες 3Χ3 των ομάδων που μετέχουν στο Festival και διεκδικούν την πρόκριση για τους τελικούς της Κυριακής. Εκεί όπου και θα κορυφωθεί η δράση στην Ερμούπολη.