Ο κόσμος στη Σύρο «διψάει» για μπάσκετ: Κατάμεστο το Δημαρχείο για ακόμα μια μέρα
i

© Sportal

Ο κόσμος στη Σύρο «διψάει» για μπάσκετ: Κατάμεστο το Δημαρχείο για ακόμα μια μέρα

Χρήστος Τσάλτας 20:11 - 30.06.2024

Η τελευταία μέρα του μεγάλου event Stoiximan AegeanBall Festival έφερε την... κορύφωση των εκδηλώσεων, με τον αγώνα των VIP και το κοινό γέμισε για ακόμα ένα βράδυ τις εξέδρες πέριξ του Δημαρχείου Σύρου.

Η Σύρος βρισκόταν στο επίκεντρο του μπασκετικού ενδιαφέροντος τις τελευταίες μέρες. Αυτό γιατί για ακόμα ένα καλοκαίρι διοργανώθηκε το Stoximan AegeanBall Festival. Μια ιδέα που ξεκίνησε από τον Γιώργο Πρίντεζη και πλέον έχει γίνει... θεσμός στο μπασκετικό καλεντάρι κάθε καλοκαίρι.

Είναι χαρακτηριστικό πως η αγάπη του κόσμου στο νησί των Κυκλάδων ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Κάτι που αποτυπώθηκε για ακόμα ένα διήμερο. Είναι χαρακτηριστικό πως την Κυριακή, ημέρα κατά την οποία διεξάγεται το VIP Game, με τη συμμετοχή θρύλων όπως ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Γιώργος Πρίντεζης, αλλά και παικτών όπως ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο Ζώης Καράμπελας, ο Όμηρος Νετζήπογλου, η προσέλευση ήταν εκπληκτική.

Οι εξέδρες ήταν κατάμεστες από νωρίς και ο κόσμος ζούσε με τον δικό του τρόπο όλη τη γιορτή, όπως συνέβη σε όλη τη διάρκεια του τετραήμερου event στη Σύρο. Άλλωστε για ακόμα ένα καλοκαίρι φάνηκε πόσο αγαπάει ο κόσμος το μπάσκετ, καθώς ακόμα και όταν δεν υπήρχε δράση, τα ανοιχτά γήπεδα πέριξ του Δημαρχείου της Ερμούπολης ήταν γεμάτα από κόσμο που δεν σταματούσε να παίζει μπάσκετ.

Για ακόμα μια φορά έγινε ξεκάθαρο πως ο κόσμος «διψάει» για μπάσκετ στο νησί των Κυκλάδων, με τον Γιώργο Πρίντεζη να αποτελεί τον κορυφαίο εκπρόσωπό του και παράλληλα τον πιο λαμπερό πρεσβευτή του νησιού, καθώς με την παρουσία του κάνει σπουδαίους παίκτες να έρχονται για ένα Σαββατοκύριακο στο νησί.