Λάμψη, όμορφες στιγμές και αποθέωση για το VIP Game του Stoiximan AegeanBall Festival

Λάμψη, όμορφες στιγμές και αποθέωση για το VIP Game του Stoiximan AegeanBall Festival

Χρήστος Τσάλτας 21:13 - 30.06.2024

Η Σύρος ήταν το μπασκετικό επίκεντρο των τελευταίων ημερών, με τον κόσμο να δείχνει την αγάπη του προς το άθλημα και το Stoiximan AeageanBall Festival να κορυφώνεται μέσα από το VIP Game, με τη συμμετοχή σπουδαίων παικτών του παρόντος και του παρελθόντος.

Το Stoiximan AegeanBall Festival ολοκληρώθηκε με τον πιο λαμπερό και όμορφο τρόπο. Το Δημαρχείο της Ερμούπολης στη Σύρο γέμισε από κόσμο αλλά και... λάμψη, καθώς την Κυριακή κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις του πιο σημαντικού event 3X3 στην Ευρώπη.

Ο Γιώργος Πρίντεζης κάλεσε αρκετούς φίλους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και όλοι μαζί χάρισαν ένα πολύ όμορφο βράδυ Κυριακής σε όσους πήραν θέση στις εξέδρες.

Στο VIP Game ενώθηκαν θρύλοι του παρελθόντος με παίκτες που γράφουν τη δική τους ιστορία στα παρκέ τα τελευταία χρόνια. Οι Γιάννης Μπουρούσης και Θοδωρής Παπαλουκάς είχαν την τιμητική τους, ως μέλη της... παλιάς φρουράς του ελληνικού μπάσκετ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του «Πρι» για ακόμα ένα καλοκαίρι.

Μαζί με τον θρύλο του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο νησί των Κυκλάδων ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο Ζώης Καράμπελας, ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, ο Όμηρος Νετζήπογλου, αλλά και ο σταρ του ΝΒΑ, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, που έδωσε επιπλέον λάμψη και αίγλη σε όλο το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού στη Σύρο.

Ο κόσμος απόλαυσε κάθε στιγμή και αποθέωνε τους παίκτες που πήραν μέρος στο VIP Game και προσέφεραν τον καλύτερό τους εαυτό. Με το παιχνίδι των διασημοτήτων άλλωστε ολοκληρώθηκε το έκτο AegeanBall Fesrival, στη Σύρο, το οποίο έχει γίνει θεσμός για τα καλά και άπαντες πλέον δίνουν ραντεβού για το ερχόμενο καλοκαίρι, στο ίδιο μέρος, με τον Γιώργο Πρίντεζη να δίνει τον... τόνο για ακόμα μια φορά προς πάσα κατεύθυνση.