Φινάλε στην αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Φινάλε στην αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου

Sportal newsroom 08:57 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (20:15) στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Με μία αναμέτρηση πέφτει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Σε αυτή ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και έχει στόχο μόνο τη νίκη, αφενός για να αφήσει πίσω την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, αφετέρου για να χτίσει ψυχολογία και να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θέλουν να ξεχάσουν την τελευταία «διαβολοβδομάδα», στην οποία μέτρησαν ήττες από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, αντίστοιχα. Με δεδομένο πως ακολουθεί το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΣΕΦ, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Έλληνα προπονητή, που θέλει να δει τους παίκτες του να επιστρέφουν στις καλές εμφανίσεις και παράλληλα να φτάνουν στη νίκη απέναντι στους Ροδίτες.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ρόδου ταξιδεύει στην Αθήνα χωρίς προβλήματα και με στόχο να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Κούρο Σεγκούρα να περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπό τους.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Περιστέρι - ΠΑΟΚ: 71-35

Μαρούσι - Προμηθέας: 70-95

Απόλλων Πατρών - ΑΕΚ: 83-75

Κυριακή 14 Ιανουαρίου

Λαύριο - Παναθηναϊκός 76-92

Καρδίτσα - Άρης 80-71

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

20:15 / Ολυμπιακός - Κολοσσός (ΕΡΤ3)