Κάνει τζάμπολ ο τρίτος γύρος της Stoiximan Basket League με... μάχες σε Περιστέρι και Θεσσαλονίκη

Ράγκλαντ - Γκάουντλοκ

Κάνει τζάμπολ ο τρίτος γύρος της Stoiximan Basket League με... μάχες σε Περιστέρι και Θεσσαλονίκη

Sportal newsroom 11:35 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 13.08.2024

Ο τρίτος γύρος της Stoiximan Basket League αρχίζει, με το Περιστέρι να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου (17:00), την ώρα που ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πάτρας (18:15) για την πρώτη αγωνιστική σε Playoffs και Playouts.

Η regular season της Stoiximan Basket League ολοκληρώθηκε και οι ομάδες εστιάζουν την προσοχή τους στον τρίτο γύρο, με τα Playoffs και τα Playouts να κάνουν τζάμπολ.

Το Περιστέρι είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της φετινής σεζόν και λίγο πριν από την πρώτη «μάχη» για τα προημιτελικά του BCL, κόντρα στην Βόννη, υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, που εξασφάλισε την έκτη θέση της κατάταξης την τελευταία αγωνιστική, μετά την ήττα της ΑΕΚ Betsson από την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν προβλήματα τραυματισμών, με το Περιστέρι να έχει σαν στόχο να διατηρήσει την καλή εικόνα του και να παραμείνει σε τροχιά νικών στο πρωτάθλημα.

Στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη χαρά της νίκης τις τελευταίες 56 μέρες και θέλει να βάλει τέλος απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας. Η ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη θέλει να ξεκινήσει δυνατά τον γύρο των playouts και να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα.

Απέναντί του θα βρει τον Απόλλωνα, ο οποίος παίζει το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα της Πάτρας θέλει μόνο νίκη, για να μείνει ζωντανή. Σε περίπτωση ήττας η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου θα υποβιβαστεί από το βράδυ του Σαββάτου, καθώς απέχει 4 νίκες από την προτελευταία θέση, όπου βρίσκεται η Καρδίτσα. Οι «μελανόλευκοι» ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον Ορλάντο Κόουλμαν, που ταλαιπωρείται με τραυματισμό στο χέρι και με τον Τρέβορ Μπλόντιν να είναι αμφίβολος.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής σε playoffs και playouts:

Playoffs

Περιστέρι - Κολοσσός Ρόδου (30/03, 17:15)

Ολυμπιακός - Άρης (31/03, 17:15)

Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας (Αναβολή)

Playouts

ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας (30/03, 18:00)

Λαύριο - Καρδίτσα (31/03, 20:15)

ΑΕΚ Betsson - Μαρούσι (01/04, 20:15)