Ανοίγει η αυλαία για την 12η πράξη του εγχώριου πρωταθλήματος, με τέσσερις δυναμικές συναντήσεις

Ανοίγει η αυλαία για την 12η πράξη του εγχώριου πρωταθλήματος, με τέσσερις δυναμικές συναντήσεις

Sportal newsroom 12:06 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 14.08.2024

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει η πρώτη μέρα δράσης της 12ης αγωνιστικής στην Stoiximan Basket League, με τον Προμηθέα να υποδέχεται στην Πάτρα τον ΠΑΟΚ, το Περιστέρι να αντιμετωπίζει τον Κολοσσό, ενώ η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο Λαύριο και οι ουγαροί Καρδίτσα και Απόλλωνας κοντράρονται στη Θεσσαλία.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2023 συνολικά, ως ημερολογιακό έτος, θα ολοκληρωθεί και η 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, που ξεκινάει σήμερα Σάββατο (30/12) και ολοκληρώνεται μία μέρα αργότερα με την… επίθεση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο πρόγραμμα της εγχώριας λίγκας. 

Προς το παρόν, το μενού περιλαμβάνει τέσσερα πολύ δυναμικά ματς με τις δύο τελευταίες ομάδες της κατάταξης, την Καρδίτσα και τον Απόλλων Πατρών να συναντιούνται στη Θεσσαλία σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την πορεία και την… επιβίωση και των δύο συλλόγων. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον βέβαια, συγκεντρώνει και η αναμέτρηση του Προμηθέα με τον ΠΑΟΚ στην Πάτρα. Δηλαδή, το ματς ανάμεσα στην τρίτη και την τέταρτη ομάδα της κατάταξης. Ένας από τους δύο θα πατήσει γερά στην «τετράδα» και ο άλλος θα μείνει λίγο… πίσω στην πορεία ένταξής του στην ελίτ. 

Εκεί που θέλει σιγά σιγά να αρχίσει να πλασάρεται και το Περιστέρι, που φιλοξενεί τον Κολοσσό στοχεύοντας να πάρει την έβδομη νίκη του και να φορτώσει τους Ροδίτες την όγδοη ήττα τους. 

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας αφορά στην… δοκιμασία της ΑΕΚ στο Λαύριο, με την οποία ολοκληρώνεται και η πρώτη μέρα της 12ης πράξης της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (30/12)

17:00 / Καρδίτσα - Απόλλωνας Πάτρας (Ertsports 2) 
17:15 / Προμηθέας - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3) 
18:00 / Περιστέρι - Κολοσσός (Εrtsports 1) 
20:15 / Λαύριο - ΑΕΚ (ΕΡΤ3)

Το πρόγραμμα της Κυριακής (31/12)

15:00 / Ολυμπιακός - Άρης (ΕΡΤ3)
17:15 / Μαρούσι - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)