Ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής με «μάχες» σε Θεσσαλονίκη, Μαρούσι και Γλυφάδα

Γιάννης Καστρίτης

i

© Intime

Ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής με «μάχες» σε Θεσσαλονίκη, Μαρούσι και Γλυφάδα

Sportal newsroom 08:56 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 19.10.2024

Ο Άρης υποδέχεται τον Προμηθέα (17:00), την ώρα που το Μαρούσι φιλοξενεί το Περιστέρι (18:00) και ο Πανιώνιος τον ΠΑΟΚ (20:15) στα παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Με τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον κάνει τζάμπολ η τρίτη αγωνιστική της Stoiximan GBL, σε μια ημέρα γεμάτη... μπάσκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στον Άρη και τον Προμηθέα, στο Nick Galis Hall. Οι «κίτρινοι» θέλουν τη νίκη για να κάνουν σεφτέ στο πρωτάθλημα, μετρούν 0-2 ρεκόρ στο ξεκίνημα, την ώρα που ο Προμηθέας έχει 2Χ2 μετά τις επικρατήσεις κόντρα σε Μαρούσι και Λαύριο. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν ενισχυμένοι με τον Τηλέμαχο Βησσαρίου στο ρόστερ τους και στόχος δεν είναι άλλος από το τρίποντο.

Ντεμπούτο για τον Βησσαρίου με την φανέλα του Άρη - Εκτός ο Λαζέφσκι κόντρα στον Προμηθέα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:24 - 18.10.2024

Ντεμπούτο για τον Βησσαρίου με την φανέλα του Άρη - Εκτός ο Λαζέφσκι κόντρα στον Προμηθέα

Ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ του Άρη, Τηλέμαχος Βησσαρίου, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας το Σάββατο (19/10) κόντρα στον Προμηθέα, με τον Νέιτ Λαζέφσκι να αποτελεί να την μόνη απουσία για τον Γιάννη Καστρίτη.

Το Μαρούσι μετά την ευρωπαϊκή εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Σαμπάχ, στο Μπακού, αντιμετωπίζει το Περιστέρι, σε μια άκρως αμφίρροπη αναμέτρηση στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Οι δύο ομάδες θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να έρχεται από την εντός έδρας επικράτηση κόντρα στον Πανιώνιο.

Στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το... πρώτο πιάτο της αγωνιστικής, ο Πανιώνος θα έχει για πρώτη φορά τον κόσμο στο πλευρό του, στο κλειστό της Γλυφάδας και αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, που είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττες από Περιστέρι και Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έχει αμφίβολο τον Ντέβιν Κάναντι λόγω τραυματισμού. Επιπλέον, θα τιμηθεί η μνήμη του Μάκη Δενδρινού με την απόσυρση της φανέλας του από την κυανέρυθρη ΚΑΕ.

Το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Άρης - Προμηθέας (17:00)

Μαρούσι - Περιστέρι (18:00)

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (20:15)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Λαύριο - Κολοσσός Ρόδου (17:15)

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Καρδίτσα - Ολυμπιακός (17:15)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (20:15)