«Ποδαρικό» στην 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL με το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός AKTOR

Ντίνος Μήτογλου

i

© InTime

«Ποδαρικό» στην 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL με το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός AKTOR

Μιχάλης Καλογήρου 09:22 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:22 - 12.10.2024

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο παλατάκι στο εναρκτήριο παιχνίδι τη 2ης στροφής της Stoiximan GBL

Συνολικά 3 αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (12/10) για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Ο Παναθηναικός κοντράρεται στην υλαία κόντρα στον ΠΑΟΚ, το Μαρούσι υποδέχεται τον Κολοσσό και η ΆΕΚ την Καρδίτσα.

Μόλις δύο μέρες μετά την νίκη του επί της Μπάγερν στο νέο ΟΆΚΑ, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στην Stoiximan GBL αυτή τη φορά απέναντι στον ΠΆΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Ο δικέφαλος του Βορρά προέρχεται επίσης από μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή νίκη, αυτή επί της Λίμπουρκ στο Βέλγιο, ενώ είχε κερδίσει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στο Περιστέρι. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, θέλει να περάσει ένα ήσυχο απόγευμα χωρίς προβλήματα, ενόψει και της επικείμενης πρώτης διαβολοβδομάδας στην Euroleague. Το παιχνίδι ξεκινά στις 17:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Στις 18:00, στο κλειστό του Αγίου Θωμά το Μαρούσι θα υποδεχτεί τον Κολοσσό Ρόδου, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Το Μαρούσι προέρχεται από μια εντυπωσιακή νίκη για το FIBA Europe Cup, αυτή επί της Νόρκεπινγκ με 99-80. Ο Κολοσσός από την άλλη, δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά την χρονιά, αφού μετά την βαριά ήττα με 30 πόντους από την Σεντ Κεντέν για την πρεμιέρα του BCL, γνώρισε την ήττα και στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος από τον νεοφώτιστο Πανιώνιο. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το ERT Sports 1.

Η αυλαία της ημέρας κλείνει στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με την ΆΕΚ να υποδέχεται την Καρδίτσα. Η ΆΕΚ θέλει να κάνει το 2/2 στο πρωτάθλημα μετά και το σπουδαίο διπλό στην έδρα του Άρη για την 1η αγωνιστική, ενώ προετοιμάζεται παράλληλα για το ντέρμπι της Τρίτης (15/10) με την Βόννη για την 2η «πράξη» του BCL. Οι Καρδιτσιώτες θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, μετά και την ήττα στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Η βαθμολογία:

Ολυμπιακός 1-0
Παναθηναϊκός 1-0
ΑΕΚ 1-0
ΠΑΟΚ 1-0
Προμηθέας 1-0
Πανιώνιος 1-0
Κολοσσός 0-1
Μαρούσι 0-1
Περιστέρι 0-1
Άρης 0-1
Καρδίτσα 0-1
Λαύριο 0-1