«Εξόρμηση» στην Καρδίτσα για τον Ολυμπιακό, εντός κόντρα στην ΑΕΚ Betsson ο Παναθηναϊκός

«Εξόρμηση» στην Καρδίτσα για τον Ολυμπιακό, εντός κόντρα στην ΑΕΚ Betsson ο Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 09:20 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:31 - 21.10.2024

Με «αιωνίους» πέφτει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Καρδίτσα (17:15), εκτός έδρας, την ώρα που ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την ΑΕΚ Betsson (20:15).

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική της Stoiximan GBL. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν τις δικές τους «αποστολές» με στόχο τη διατήρηση του εντός συνόρων αήττητου.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Καρδίτσα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα με στόχο το 3Χ3, μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι αιωνίων στο ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός αποστολής τον Εβάν Φουρνιέ, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον γλουτιαίο μυ, την ίδια ώρα που στην αποστολή βρίσκεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πρώτο θέμα στη Σερβία ο Πετρούσεφ: «Ο Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει»
EUROLEAGUE

19:46 - 20.10.2024

Πρώτο θέμα στη Σερβία ο Πετρούσεφ: «Ο Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει»

Οι Σέρβοι γράφουν για την αλλαγή ξένου στο ελληνικό πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες δήλωσαν τον Μιλουτίνοφ αντί του Πετρούσεφ και τα σενάρια επιστροφής του δεύτερου στον Ερυθρό Αστέρα, ξεκίνησαν να φουντώνουν...

Ο Σέρβος σέντερ πήρε τη θέση του Φιλίπ Πετρούσεφ στο ερυθρόλευκο ρόστερ, σε μια εξέλιξη που σήκωσε αρκετή κουβέντα τις τελευταίες ώρες.

Στην αντίπερα όχθη, η Καρδίτσα ετοιμάζεται για ακόμα ένα παιχνίδι-γιορτή στο κλειστό «Γ.Μπουρούσης», με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και στόχο να διεκδικήσει ό,τι αναλογεί στην ομάδα.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ Betsson στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι θέλουν να αφήσουν πίσω τις δύο ήττες της «διαβολοβδομάδας» της Euroleague και να επιστρέψουν στις νίκες. Ο Κώστας Σλούκας αντιμετώπισε ενοχλήσεις στο γόνατο, την ώρα που και ο Δημήτρης Μωραΐτης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Κυριακής. Παράλληλα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και πήρε μέρος στην προπόνηση της Κυριακής.

Η ΑΕΚ Betsson από την πλευρά της, αφήνει πίσω την ήττα από την Βόννη και θέλει να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί στην αναμέτρηση. Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Άρης - Προμηθέας 86-75

Μαρούσι - Περιστέρι 73-79

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 73-62

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Λαύριο - Κολοσσός Ρόδου 74-82

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Καρδίτσα - Ολυμπιακός (17:15)

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Betsson (20:15)