Η βαθμολογία της Stoiximan GBL μετά τα πρώτα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής: Μόνο «διπλά» στην πρεμιέρα

Ο Ντεβόντε Άπσον

Η βαθμολογία της Stoiximan GBL μετά τα πρώτα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής: Μόνο «διπλά» στην πρεμιέρα

Χρήστος Τσάλτας 22:10 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 05.10.2024

Η ΑΕΚ Betsson ξεκίνησε με διπλό την σεζόν, επικρατώντς του Άρη, την ώρα που ο Προμηθέας επιβλήθηκε του Αμαρουσίου εκτός έδρας. Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ, μέσα στο Περιστέρι.

Τρία παιχνίδια περιλάμβανε η πρώτη μέρα της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, με τους φιλοξενούμενους να θριαμβεύουν σε Θεσσαλονίκη, Μαρούσι και Περιστέρι, αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ Betsson με τον Σι Τζέι Μπράις σημείο αναφοράς και συμπαραστάτη τον Κουζμίνσκας κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 70-59, απέναντι στον Άρη, που απογοήτευσε σε ακόμα ένα παιχνίδι με την παρουσία του στο παρκέ.

Ο Προμηθέας ξεκίνησε με νίκη την παρουσία του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου αντιμετώπισε το Μαρούσι και κατάφερε να φύγει από το κλειστό του Αγίου Θωμά με σημαντική εκτός έδρας νίκη, με τους Ουόκερ και Ιβούντου να πρωταγωνιστούν.

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα της 1ης αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στο Περιστέρι και με τους Κρούζερ και Χέντερσον να δίνουν τον τόνο κατάφερε να φτάσει στη νίκη, στέλνοντας μήνυμα για τη συνέχεια.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Σάββατο 5 Οκτωβρίου

Άρης - ΑΕΚ Betsson 59-70

Μαρούσι - Προμηθέας 80-84

Περιστέρι - ΠΑΟΚ 72-80

Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Καρδίτσα - Παναθηναϊκός AKTOR 17:15

Πανιώνιος - Κολοσσός Ρόδου 20:00

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

Λαύριο - Ολυμπιακός 20:15

Η βαθμολογία

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!