Ο ΕΣΑΚΕ αποκάλυψε τον δανεισμό του Μαντζούκα στο Μαρούσι - Ο Τανούλης πάει στον Άρη

Τανούλης - Μαντζούκας

i

© Intime

Ο ΕΣΑΚΕ αποκάλυψε τον δανεισμό του Μαντζούκα στο Μαρούσι - Ο Τανούλης πάει στον Άρη

Ευτυχία Οικονομίδου 17:39 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 16.10.2024

Ο Γιώργος Τανούλης ετοιμάζεται να πάει στον Άρη, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Λευτέρης Μαντζούκας που θα ενταχθεί στην ομάδα του Αμαρουσίου.

Ο Γιώργος Τανούλης ετοιμάζεται να αποχωριστεί το Μαρούσι, εν μέσω των ξαφνικών αλλαγών που συνέβησαν στις ομάδες της Stoiximan GBL.

Συγκεκριμένα, αιτία γι' αυτή τη μετακίνηση ήταν η λήξη της συνεργασίας του Άρη με τον Λευτέρη Μαντζούκα μετά τη λήξη της αναμέτρησης των «κίτρινων» με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «κίτρινοι» μέσω ενημέρωσης, ανακοίνωσαν πως η ομάδα προχώρησε σε διακοπή του δανεισμού του παίκτη από τον Παναθηναϊκό και πλέον ο Μαντζούκας αποτελεί παρελθόν τον Άρη, επιστρέφοντας στο τριφύλλι.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Μαντζούκα στον Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:40 - 14.10.2024

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον Μαντζούκα στον Άρη

Σύντομο τέλος στη συνεργασία του Άρη με τον Λευτέρη Μαντζούκα, καθώς το περιστατικό απειθαρχίας στο ΣΕΦ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν η μοναδική φορά που προκάλεσε την οργή του Γιάννη Καστρίτη.

Αυτό που έμενε να φανεί είναι αν θα προχωρούσε προς άλλον προορισμό πέρα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη μορφή δανεισμού ξανά, καθώς η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ολοκληρώσει το πλήρες ρόστερ της. Όπως όλα δείχνουν ο 21χρονος φόργουορντ, αφού αποχωρίστηκε τη Θεσσαλονίκη θα βρει νέα στέγη στο Μαρούσι, όπως αποκάλυψε ο ΕΣΑΚΕ.

© PrtScr

Το αντίθετο δρομολόγιο αναμένεται να ακολουθήσει ο Γιώργος Τανούλης, που θα ενταχθεί στο ρόστερ του Γιάννη Καστρίτη για να ενισχύσει τον Άρη που έχει ανάγκη από την παρουσία του ελληνικού στοιχείου στην ομάδα του.