Έτσι έχει διαμορφωθεί το κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο

Έτσι έχει διαμορφωθεί το κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο

Χρήστος Τσάλτας 16:41 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 28.09.2024

Το κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο έχει αλλάξει όψη και ετοιμάζεται για τα ευρωπαϊκά -και όχι μόνο- παιχνίδια του Κολοσσού τη νέα σεζόν.

Η καρδιά του μπάσκετ αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/09) χτυπάει στη Ρόδο, όπου φιλοξενείται το Stoiximan Super Cup, το οποίο αποτελεί την πρώτη επίσημη υποχρέωση των ομάδων λίγο πριν την έναρξη της σεζόν και των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αναμετρηθεί στον ημιτελικό με τον Άρη και ο Ολυμπιακός με το Περιστέρι, ώστε δύο ομάδες να φτάσουν στον τελικό της Κυριακής στο «σμαραγδένιο» νησί για να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Ο δήμαρχος της Ρόδου ισχυρός σύμμαχος του Stoiximan Super Cup
STOIXIMAN SUPER CUP

14:19 - 28.09.2024

Ο δήμαρχος της Ρόδου ισχυρός σύμμαχος του Stoiximan Super Cup

H Ρόδος φιλοξενεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Stoiximan Super Cup, με τον Ευάγγελο Γαλατσόπουλο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Stoiximan GBL, να εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον δήμαρχο του νησιού, Αλέξανδρο Κολιάδη.

Μέσα σε αυτό το φαντασμαγορικό Σαββατοκύριακο που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του χαρίζοντας πολύ δυνατά στιγμιότυπα αφήνοντας πίσω «χρώματα» και ομάδες υπήρξαν και πρακτικά ζητήματα τα οποία διευθετήθηκαν, όπως είναι η αναδιαμόρφωση του Κλειστού της Καλλιθέας Ρόδου που έχει γίνει πλέον συνήθεια να φιλοξενεί αυτό το event.

Αρχικά, το παρκέ γύρισε 90 μοίρες και ήδη ετοιμάστηκε μία εξέδρα, ενώ αναμένεται να προστεθεί ακόμα μία. Η χωρητικότητα του γηπέδου, λοιπόν, έχει αυξηθεί κατά 2.000 θέσεις. Έγινε μία πολύ σημαντική και μεγάλη προσπάθεια όλο το καλοκαίρι και το γήπεδο είναι ήδη έτοιμο για να φιλοξενήσει το event.