Sold-Out ο τελικός του Stoiximan Super Cup
i

© Intime

Sold-Out ο τελικός του Stoiximan Super Cup

Απόστολος Μαυράκης 13:29 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 29.09.2024

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας Ρόδου, για τον μεγάλο τελικό του Stoiximan Super Cup μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Μέσω σχετικής ανάρτησής της στο X, η Stoiximan GBL ανακοίνωσε το sold-out του τελικού της Κυριακής 29/9 για το Stoiximan Super Cup μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Το κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου, αναμένεται να είναι γεμάτο, με την πρώτη εγχώρια εφετινή διοργάνωση να κλείνει με τον ιδανικότερο και τον πιο γιορτινό τρόπο.

Το Σάββατο 28/9, ο Ολυμπιακός παρόλη την πίεση του Περιστερίου, κατάφερε να κάμψει την αντίστασή του με κορυφαίο τον Βεζένκοφ των 20 πόντων. και να προκριθεί στον τελικό που τον περίμενε ήδη ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι είχαν επικρατήσει νωρίτερα του Άρη 81-68, με κορυφαίο τον Ναν των 16 πόντων.

Ο μεγάλος τελικός του Stoiximan Super Cup διεξάγεται σήμερα Κυριακή (29/9) στις 20:30 και θα είναι ο τρίτος -και μάλιστα συνεχόμενος- στην ιστορία του θεσμού μεταξύ των δύο «αιωνίων». Υπενθυμίζουμε πως πέρσι ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με το 75-51, κάνοντας το back-to-back και μένει να δούμε εάν θα κάνει το three-peat ή αν οι πράσινοι θα κάνουν το comeback από το 2021 και την νίκη τους κόντρα στο Προμηθέα.

Συνάντηση... κορυφής στη Ρόδο: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε μία μάχη τίτλου - Πότε και που θα δείτε τον τελικό του Super Cup
STOIXIMAN SUPER CUP

08:37 - 29.09.2024

Συνάντηση... κορυφής στη Ρόδο: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε μία μάχη τίτλου - Πότε και που θα δείτε τον τελικό του Super Cup

Το βράδυ της Κυριακής (29/9, 20:30, ΕΡΤ3) στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο, οι δύο «αιώνιοι», ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν για το ποιος θα σηκώσει το τρόπαιο του Super Cup. Λίγες ώρες νωρίτερα (16:45, ΕΡΤ) το... μενού περιλαμβάνει τον «μικρό τελικό» ανάμεσα σε Περιστέρι και Άρη.

Τα εισιτήρια επίσης εξαντλήθηκαν και για τον μικρό τελικό μεταξύ του Άρη και του Περιστερίου. Οι Θεσσαλονικείς το πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να επιβληθούν στον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ οι Περιστεριώτες έβαλαν «ζόρια» στον Ολυμπιακό, από τον οποίον έχασαν με μόλις 5.

Τόσο ο μικρός, όσο και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης αναμένονται να είναι συναρπαστικοί, βάσει του ταλέντου αλλά και της διάθεσης που έδειξαν το Σάββατο (28/9) και οι τέσσερις ομάδες.