Στον «αέρα» η μωβ εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR - Διαθέσιμη στο ματς με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ

Στον «αέρα» η μωβ εμφάνιση του Παναθηναϊκού AKTOR - Διαθέσιμη στο ματς με τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ

Ηλίας Λαλιώτης 16:59 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 13.08.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε και επίσημα πως στην αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν θα χρησιμοποιηθεί η τρίτη φετινή εμφάνιση, η οποία είναι μωβ και θα είναι διαθέσιμη αύριο στο ΟΑΚΑ.

Η έκπληξη για την οποία προετοίμαζε τον κόσμο του Παναθηναϊκού AKTOR η ΚΑΕ τις προηγούμενες μέρες δεν είναι άλλη από την τρίτη φετινή εμφάνιση της ομάδας, η οποία θα κάνει τα αποκαλυπτήριά της στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν.

Όπως ανέφερε το Sportal από χθες, η νέα φανέλα ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό να βγει κατά τη διάρκεια της σεζόν στον «αέρα», όπως κάθε χρόνο συμβαίνει με την τρίτη εμφάνιση και απλά έτυχε αυτή να συμπέσει με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Μέσω social media το «τριφύλλι» έκανε την αποκάλυψη. Τόσο για την εμφάνιση, όσο και για τα t-shirts και τα hoodies που θα κυκλοφορήσουν σε περιορισμένο αριθμό. Μάλιστα θα πωλούνται στο ΟΑΚΑ στο περιθώριο του αγώνα με τους Γάλλους.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«It’s about time…We present you the reason we’ve been going “purple” all week.

Στον αγώνα κόντρα στην Βιλερμπάν, η ομάδα μας θα αγωνιστεί με την 3η φετινή της εμφάνιση.

Οι μωβ limited edition φανέλες, θα είναι διαθέσιμες αύριο (08/03) στα Zakcret spots του ΟΑΚΑ στις Θύρες 3,11 & VIP, όπου θα βρείτε και τα υπόλοιπα επίσημα προϊόντα της purple σειράς!

Μπορείτε και εσείς να τα κάνετε δικά σας.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

See you on court».