Στον Ηρακλή ο Γκοτζαμανίδης

Στον Ηρακλή ο Γκοτζαμανίδης

Sportal newsroom 23:43 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 20.08.2024

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Γκοτζαμανίδη.

Ο Ηρακλής επενδύει στο μέλλον, προσφέροντας στο νεαρό πόιντ γκαρντ, Μάριο Γκοτζαμανίδη συμβόλαιο τριών ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Μάριο Γκοτζαμανίδη, που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Μάριος Γκοτζαμανίδης γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου του 2006 στη Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1,94 μ. και αγωνίζεται στη θέση του point guard.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ στον Ζέφυρο, με τα τμήματα του οποίου διακρίθηκε για να αποτελέσει βασικό στέλεχος των Μικτών ομάδων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ..

Διακρίνοντας το ταλέντο του, ο ΜΑΣ Μαντουλίδης τον απέκτησε, προσφέροντάς του αθλητική και μαθησιακή υποτροφία, αφού τον ενέταξε στην ομάδα του.

Με την ομάδα του Μαντουλίδη τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΘ τη σεζόν 2020-2021.

Την περυσινή περίοδο (2023-2024) έκανε μια γεμάτη χρόνια, με τον Μαντουλίδη, η οποία συνοδεύτηκε από την εξαιρετική του παρουσία και στο πρωτάθλημα εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., καθώς και στο τουρνουά Rising Stars.

Ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του, με την μικτή ομάδα Rising Stars North και ήταν μέσα στην πρώτη πεντάδα στις κατηγορίες των ασίστ και των κλεψιμάτων στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης.

Ήταν μέλος των κλιμακίων Βορρά σε παίδες και εφήβους, καθώς και στην προεπιλογή της Εθνικής εφήβων (2023-2024)».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!