STOP της FIBA στο Λαύριο-Ολυμπιακός για 26 Φεβρουαρίου
i

© Intime

STOP της FIBA στο Λαύριο-Ολυμπιακός για 26 Φεβρουαρίου

Πάρης Τσελεπίδης • 11:43 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 20.08.2024

Λαύριο και Ολυμπιακός μπορεί να ήταν σύμφωνοι, αλλά η FIBA είχε διαφορετική άποψη. Αυτός είναι ο λόγος...

Λαύριο και Ολυμπιακός μπορεί να ήταν σύμφωνοι στην ημερομηνία του μεταξύ τους παιχνιδιού για την 15η αγωνιστική της Basket League για τις 26 Φεβρουαρίου αλλά η FIBA είχε διαφορετική άποψη. Οπότε η ημέρα διεξαγωγής του παραμένει στον αέρα.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν την περασμένη Κυριακή (05/02) στην Αθήνα είχανε σαν αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί το παιχνίδι Λαύριο-Ολυμπιακός εξαιτίας του ότι έσταζε η οροφή πάνω από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτή ήταν και η αιτία που το μεταξύ τους παιχνίδι αναβλήθηκε και μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί όπως και το Κολοσσός H Hotels-Παναθηναϊκός. Η δική του αναβολή μία μέρα μετά είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν είχε μπορέσει να ταξιδέψει η αποστολή των πρασίνων για το σμαραγδένιο νησί λόγω της Μπάρμπαρα.

Λαύριο και Ολυμπιακός φέρεται να είχανε συμφωνήσει το μεταξύ τους παιχνίδι να διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου. Την παραμονή δηλαδή της Καθαράς Δευτέρας. Η FIBA ωστόσο έχει διαφορετική άποψη και δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή παιχνιδιών των εγχώριων πρωταθλημάτων όταν διεξάγονται παιχνίδια για τα παράθυρά της.

Κάτι που ισχύει στη συγκεκριμένη ημερομηνία. Με τα δύο τελευταία παιχνίδια των Εθνικών ομάδων στους ομίλους τους στον δρόμο προς την πρόκριση στη τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 που θα διεξαχθεί στις Φιλιππίνες.

Το ερώτημα πλέον είναι το εξής; Το πότε θα υπάρξει νέα ελεύθερη ημερομηνία με δεδομένη ότι το Λαύριο δεν είχε πρόβλημα να αγωνιστεί παρά την απουσία του Γιάννη Κουζέλογλου όπως και ο Ολυμπιακός που από εδώ και στο εξής έχει μπροστά του συνεχόμενα παιχνίδια για την Euroleague.

Tags: