Στους Τίμπεργουλβς και ο Ινγκλις

Τζο Ινγκλς

i

IMAGO / ZUMA Press Wire

Στους Τίμπεργουλβς και ο Ινγκλις

Νίκος Καλαμπάκας 11:37 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 04.07.2024

Νέα μεταγραφή για τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς που ήρθαν σε συμφωνία με τον Τζο Ινγκλις

Παίκτης των Τίμπεργουλβς θα είναι από τη νέα σεζόν ο Τζο Ινγκλις αφού υπέγραψε συμβόλαιο για ένα έτος.

Η Μινεσότα φαίνεται ότι θελει να μπει δυναμικά στο νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Έτσι μετά τον Πι Τζέι Ντόζιερ, οι «λύκοι» πρόσθεσαν στη... μηχανή τους και τον Τζο Ινγκλς ο οποίος είναι 37 ετών και συμφώνησε σε συμβόλαιο ενός έτους.

Η αμοιβή του θα είναι 3.3 εκατομμύρια δολάρια και με την κίνηση αυτή οι Τίμπεργουλβς δυναμώνουν αρκετά στη θέση των φόργουορντ, αφού ο αθλητής ξεχωρίζει για την ικανότητά του στο σκοράρισμα από μακρινή απόσταση αλλά και τη δημιουργία του.

Ξεκίνησε την καρτιέρα του από τους Σάουθ Ντάγκονς, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανία με τις φανέλες των Γρανάδα και Μπαρτσελόνα, ακολούθησε η Μακάμπι τη σεζόν 2013-14, ενώ στο NBA έχει φορέσει τις φανέλες των Γιούτα Τζαζ, Μιλγουόκι Μπακς και Ορλάντο Μάτζικ.

Γεννημένος στο προάστιο της Αδελαΐδας του Χάπι Βάλεϊ, ο Ινγκλς ξεκίνησε την καριέρα του στους Southern Tigers και φοίτησε στο Springbank Secondary College (τότε ονομαζόταν Γυμνάσιο της Πασαντένα). Στη συνέχεια παρακολούθησε τόσο το Lake Ginninderra College όσο και το Australian Institute of Sport (AIS) στην Καμπέρα με τους μελλοντικούς συμπαίκτες του Νιούλι και Μάιλς.