Που θα δείτε τον τελικό του Super Cup μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

©intime

Που θα δείτε τον τελικό του Super Cup μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Κωνσταντίνος Ζήκος • 09:13 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 14.08.2024

Ημέρα τελικού η αποψινή(30/9, 20:30), καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στη Ρόδο για το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς για το Super Cup, ενώ έχει προηγηθεί η πρόκριση τους επί Περιστερίου και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Η μέρα για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» έφτασε, αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στον τελικό του Super Cup της Ρόδου, με «φόντο» το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς. 

Ο Ολυμπιακός απέκλεισε στα ημιτελικά το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, επικρατώντας με το τελικό 84-64, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ένιωσε κάποια σοβαρή απειλή. Στο δεύτερο παιχνίδι του Final-Four, o ΠΑΟΚ έβαλε δύσκολα στους «πράσινους» μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους, αλλά ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του και έφτασε στη νίκη με το τελικό 77-64.

Για τον Ολυμπιακό, οι Ίγκνας Μπραζντέικις και Γουίλιαμς Γκος θα βρίσκονται εκτός πλάνων, αλλά έχει ήδη επιστρέψει ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στον ημιτελικό της διοργάνωσης κόντρα στο Περιστέρι. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολογίζει στον τραυματία Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος θα μείνει εκτός και για το μεγάλο ματς της Euroleague, ενώ η συμμετοχή του Παπαπέτρου είναι αμφίβολη.

Από νωρίς στα... όμορφα: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο στο Super Cup της Ρόδου
ΜΠΑΣΚΕΤ

08:35 - 30.09.2023

Από νωρίς στα... όμορφα: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο στο Super Cup της Ρόδου

Στη Ρόδο, το Σάββατο (30/9, 20:30, ΕΡΤ3), οι δύο «αιώνιοι» συναντιούνται στον τελικό του Super Cup και ένας από τους δύο θα σηκώσει την πρώτη κούπα της χρονιάς: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, λίγες μέρες πριν παίξουν αντίπαλοι και στην πρεμιέρα της Euroleague (6/10) δίνουν ένα... πρόγευμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Το τζάμπολ του τελικού έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 και θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3. Θυμίζουμε, λίγες ώρες νωρίτερα, στις 17:30, θα γίνει το παιχνίδι της 3ης θέσης μεταξύ ΠΑΟΚ και Περιστερίου.