Μία όμορφη ατμόσφαιρα στη Ρόδο - Παρέα οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πριν τις κόντρες στο παρκέ (vids)

Μία όμορφη ατμόσφαιρα στη Ρόδο - Παρέα οι παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού πριν τις κόντρες στο παρκέ (vids)

Ηλίας Λαλιώτης 11:39 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 14.08.2024

Στη Ρόδο προσγειώθηκε το αεροπλάνο που μετάφερε τις αποστολές των ομάδων της Αττικής που θα λάβουν μέρος στο Super Cup και όλοι εστίασαν στους παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που πέρασαν αρκετή ώρα μαζί και είχαν πολλά να πουν λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων...

Αποστολή στην Ρόδο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο ο Κώστας Σλούκας έκανε ένα «πηγαδάκι» με τον Κώστα Παπανικολάου και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Λίγο αργότερα πέρασε μπροστά από αρκετούς πρώην συνεργάτες του, χαιρέτησε τους πάντες, εκτός από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα και η πορεία τους συνεχίστηκε. 

Όταν το αεροπλάνο, που μέσα του κουβαλούσε τις αποστολές του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, αλλά και του Περιστερίου προσγειώθηκε πριν χωρίσουν οι δρόμοι των ομάδων, οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» και των «πρασίνων» κοντοστάθηκαν και πάλι στον αεροδιάδρομο, λίγο πριν επιβιβαστούν στο λεωφορείο που θα του πήγαινε στον εσωτερικό χώρο του αεροδρομίου της Ρόδου. 

Κατ' αρχάς ο Σλούκας βρήκε από τη πόρτα του αεροσκάφους παρέα με τον Άλεκ Πίτερς και κατέβηκαν μαζί τη σκάλα και όταν την κατέβηκαν έγινε ένα ακόμα «πηγαδάκι». Το πιο μεγάλο απ' όλα καθώς σχεδόν όλοι οι παίκτες των δύο «αιωνίων» στάθηκαν μαζί περιμένοντας το λεωφορείο και δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα. 

Παρέα στο αεροπλάνο Μπαρτζώκας και Σπανούλης: Παράθυρο διάλεξε ο ένας, διάδρομο ο άλλος (pic)
ΜΠΑΣΚΕΤ

11:15 - 28.09.2023

Παρέα στο αεροπλάνο Μπαρτζώκας και Σπανούλης: Παράθυρο διάλεξε ο ένας, διάδρομο ο άλλος (pic)

O Γιώργος Μπαρτζώκας και Βασίλης Σπανούλης επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για τη Ρόδο εκεί όπου ο Ολυμπιακός και το Περιστέρι θα αγωνιστούν την Παρασκευή (29/9) στον ημιτελικό του Super Cup και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί και να επικοινωνήσουν τις απόψεις τους για τη νέα σεζόν.

Την επόμενη φορά που θα συναντηθούν η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ίδια. Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, ίσως βρίσκονται στον τελικό του Super Cup για να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί το Σάββατο (30/9), εάν και εφόσον ο Ολυμπιακός νικήσει την Παρασκευή (29/9) το Περιστέρι και ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ