Πέσιτς για Γιόκιτς: «Αυτό με ενοχλεί με αυτόν»

Πέσιτς για Γιόκιτς: «Αυτό με ενοχλεί με αυτόν»

Sportal newsroom 22:46 - 09.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:46 - 09.06.2024

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για την παρουσία του Νίκολα Γιόκιτς στην εθνική ομάδα της Σερβίας και παραδέχτηκε ποιο είναι το στοιχείο που τον ενοχλεί.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για την εθνική ομάδα της Σερβίας, η οποία ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και σε αυτή την προσπάθεια θέλει να έχει το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Φυσικά, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις του Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Joker ακόμα δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του ενόψει καλοκαιριού, καθώς βρίσκεται σε διαδικασία off-season, ωστόσο οι απορίες σχετικά με την παρουσία του στο μεγάλο αθλητικό ραντεβού του Παρισιού έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η κρυφή επιθυμία του Νίκολα Γιόκιτς: Θέλει μαζί του στους Νάγκετς τον Βασίλιε Μίτσιτς! (vid)
NBA

18:06 - 01.06.2024

Η κρυφή επιθυμία του Νίκολα Γιόκιτς: Θέλει μαζί του στους Νάγκετς τον Βασίλιε Μίτσιτς! (vid)

Ο Βασίλιε Μίτσιτς έκανε αίσθηση με το παιχνίδι του από τη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα των Χόρνετς, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα κατοικεί στη Σάρλοτ και τη νέα σεζόν. Οι φήμες επιστροφής του στην Ευρώπη υπάρχουν (σαν καπνό, χωρίς όμως φωτιά), ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς θα ήταν πολύ χαρούμενος αν οι Νάγκετς τον έπαιρναν μαζί τους στο Ντένβερ.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για την σούπερ σταρ των Ντένβερ Νάγκετς και τόνισε πως αυτό που τον ενοχλεί δεν είναι πως ο κόσμος τον ρωτάει συνέχεια για τον Joker, αλλά για το γεγονός πως δεν τίθεται ερώτημα για κανέναν άλλο παίκτη της εθνικής ομάδας της χώρας.

Μιλώντας για τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, αυτή τη στιγμή, ο Πέσιτς αναφέρθηκε στο στοιχείο που τον ενοχλεί, αλλά και στην ερώτηση που γίνεται προς το πρόσωπό του:

«Δεν με ενοχλεί πια που όλοι με ρωτούν για τον Νίκολα Γιόκιτς. Τώρα λέω να τον πάρω τηλέφωνο και να τον ρωτήσουν. Όσο για τον Νίκολα Γιόκιτς, το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν ρωτάνε για τους άλλους. Μόνο η συμμετοχή του Νίκολα Γιόκιτς σίγουρα θα σημαίνει, από κάθε άποψη, πολλά. Και από πλευράς ατομικής ποιότητας και από πλευράς προσωπικότητας που είναι ο Γιόκιτς, γιατί όταν λέω ότι ο Γιόκιτς είναι καλύτερος σαν άνθρωπος από ό,τι είναι παίκτης, όλοι λιποθυμούν».