Πέσιτς... on fire: «Εκπλήσσω τους ανθρώπους εδώ και 40 χρόνια»

Σβέτισλαβ Πέσιτς

i

© Fiba

Πέσιτς... on fire: «Εκπλήσσω τους ανθρώπους εδώ και 40 χρόνια»

Sportal newsroom 12:51 - 15.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 15.08.2024

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς επέστρεψε στην πόλη που γεννήθηκε, το Πιρότ και μίλησε για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υποδοχή ήρωα για τον Σβέτισλαβ Πέσιτς επεφύλασσαν οι κάτοικοι στο Πιρότ, την πόλη στην οποία γεννήθηκε. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Σερβίας έγραψε ακόμα μια χρυσή σελίδα στο μπάσκετ της χώρας, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και έδωσε το στίγμα του.

Μιλώντας τον κόσμο τόνισε πως η ενότητα που έδειξε η εθνική ομάδα ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά, ενώ είπε χαριτολογώντας πως έχει τον τρόπο να εκπλήσσει τους ανθρώπους εδώ και 40 χρόνια.

Ο πατέρας του Γιόκιτς εξηγεί γιατί ο Νίκολα αγαπά την απλή ζωή και απορρίπτει τις νέες φιλίες
ΜΠΑΣΚΕΤ

19:41 - 14.08.2024

Ο πατέρας του Γιόκιτς εξηγεί γιατί ο Νίκολα αγαπά την απλή ζωή και απορρίπτει τις νέες φιλίες

Ο Μπράνισλαβ Γιόκιτς μίλησε για τον άνθρωπο Νίκολα την απλότητα στη ζωή του και το γεγονός ότι εμπιστεύεται τον στενό κύκλο των παιδικών του φίλων αποφεύγοντας να κάνει νέες φιλίες

Κατά την ομιλία του ο προπονητής της εθνικής ομάδας της Σερβίας είπε: «Όπως είπα, τα καταφέραμε και, παρά τα περίεργα πράγματα που συνέβησαν, ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Πιστεύω ότι παίξαμε φανταστικό μπάσκετ. Ως προπονητής είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και για ό,τι έγινε. Είμαι ευγνώμων για τη στήριξη και το έξτρα κίνητρο που μου έδωσαν.

Όπως λέμε, στην ηλικία μου δεν περιμένουν πολλά από εμάς. Αλλά όπως μπορείτε να δείτε, μπορούμε ακόμα να σας εκπλήξουμε. Εκπλήσσω ανθρώπους εδώ και 40 χρόνια τώρα. Το πιο σημαντικό στον αθλητισμό και στη ζωή είναι η επικοινωνία και ο αλληλοσεβασμός. Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι κορυφαίος αθλητής ή όχι. Για εμένα, όλοι είναι το ίδιο.

Για αυτό λέμε όλοι για ένας και ένας για όλους. Χωρίς αυτή την ενότητα, η επιτυχία δεν είναι εφικτή. Ούτε στη ζωή, ούτε στον αθλητισμό. Και δεν είναι μόνο τι πετυχαίνουμε, στη ζωή είναι σημαντικό να συνδεόμαστε με ανθρώπους και να τους βλέπουμε ως κάτι παραπάνω από απλά επαγγελματίες. Πρέπει να αναγνωρίζουμε και να αξιολογούμε κάθε έναν ξεχωριστά. Οι άνθρωποι χρειάζονται να νιώσουν αυτή τη ζεστασιά και τον σεβασμό ανάμεσά τους. Εμείς το είχαμε αυτό και έτσι δημιουργήσαμε μια υπέροχη αθλητική ιστορία».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!