Συμφωνία Μακάμπι και Κόλσον για δυο χρόνια!

Μπόνζι Κόλσον

i

Intime

Συμφωνία Μακάμπι και Κόλσον για δυο χρόνια!

Γιάννης Πάλλας 16:27 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 14.08.2024

Έτοιμος για το νέο συμβόλαιο του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Μπόνζι Κόλσον, γεγονός που θα τον «δέσει» στο Τελ Αβίβ για άλλα δυο χρόνια.

Την επέκταση του συμβολαίου του Μπόνζι Κόλσον συμφώνησε να υπογράψει η Μακάμπι Τελ Αβίβ για άλλα δυο χρόνια!

Πάνω από μισό δισεκατομμύριo χρήστες των social media επισκέφτηκαν τις αναρτήσεις του ΝΒΑ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
NBA

14:56 - 15.04.2023

Πάνω από μισό δισεκατομμύριo χρήστες των social media επισκέφτηκαν τις αναρτήσεις του ΝΒΑ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Στη λίστα με τους πιο πολυσύχναστες και δελεαστικές αναρτήσεις που αφορούν αθλητές του ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέχει την πέμπτη θέση με 522 εκατομμύρια clicks στη διάρκεια της χρονιάς. Στο Νο 1 ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 1,3 δισεκατομμύρια, ενώ μέσα στην δεκάδα συμπεριλαμβάνεται ένας μελλοντικός παίκτης του «μαγικού πλανήτη».

Σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ και ειδικότερα το «sport5il», ο Αμερικανός φόργουορντ έχει πει το «ναι» στη συζήτηση με την διοίκηση της «ομάδας του λαού» για το νέο συμβόλαιο του.

Η συμφωνία αυτή καθιστά τον 27χρονο Αμερικανό κάτοικο Τελ Αβίβ μέχρι το τέλος της σεζόν 2024/25, ενώ έχει οριστεί NBA out μόνο για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κόλσον υπέγραψε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ το περασμένο καλοκαίρι, από την Καρσίγιακα. Φέτος, έχει κατά μέσο όρο 10,9 πόντους και 5,7 ριμπάουντ στην ΕuroLeague, ενώ στο πρωτάθλημα Ισραήλ έχει 9,7 πόντους μέσο όρο και 4,1 ριμπάουντ.

Ο Όντεντ Κάτας είχε εισηγηθεί εδώ και καιρό την παραμονή του Αμερικανού άσου, καθώς ήδη αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον παίκτη της Μακάμπι.

Με την κίνηση αυτή η διοίκηση των Ισραηλινών, κρατάει τον Κόλσον στο Τελ Αβίβ, καθώς πρόθεση των ιθυνόντων του Συλλόγου είναι να υπάρξει ένας ισχυρός κορμός πάνω στον οποίο θα «χτιστεί» η ομάδα για τα επόμενα χρόνια.