Συμβαίνουν και στην Ισπανία «ακραία» πράγματα: Διακοπή στο Μπρεογκράν - Τενερίφη γιατί έσταζε νερά από την οροφή του γηπέδου (vid)

Μπρεογκάν - Τενερίφη

i

© Twitter

Συμβαίνουν και στην Ισπανία «ακραία» πράγματα: Διακοπή στο Μπρεογκράν - Τενερίφη γιατί έσταζε νερά από την οροφή του γηπέδου (vid)

Παναγιώτης Ραμαντάνης 21:53 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 05.10.2024

Το παιχνίδι της Μπρεογκράν με την Τενερίφη σταμάτησε λόγω της... οροφής, μιας και έσταζαν νερά στο παρκέ.

Απίστευτα πράγματα στην Ισπανία και διακοπή σε παιχνίδι για έναν απρόσμενο λόγο. Το παιχνίδι της Μπρεογκάν με την Τενερίφη για τη 2η αγωνιστική της Liga Endesa, διακόπηκε γιατί έσταζαν από την οροφή του γηπέδου νερά στο παρκέ.

Με το σκορ να είναι στο 23-23 και να απομένουν 07:53 για τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, το νερό έσταζε στο παρκέ, με αποτέλεσμα να γλιστράνε οι παίκτες, κάτι το οποίο προφανώς ήταν επικίνδυνο και ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα.

Η πόλη του Λούγκο ταλαιπωρείται από μία έντονη κακοκαιρία τις τελευταίες ώρες και φαίνεται ότι η οροφή του γηπέδου σε ένα συγκεκριμένο σημείο δεν... άντεξε την έντονη βροχόπτωση. Το ματς διακόπηκε με τον Τσαρλς Μουρ της Μπρεογκάν να ήταν πρώτος σκόρερ στο ματς, με 7 πόντους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι γηπεδούχοι την πρώτη αγωνιστική είχαν χάσει εκτός έδρας από την Μπιλμπάο, ενώ η Τενερίφη είχε κερδίσει την Μπασκόνια στην έδρα της.